• Erikli Yaylası’nda Altın Arama Çalışmalarının Yeniden Başlatılmasına...
• Başkent'in Göbeğindeki Dev Arsa Taksitle Satışta
• “Haydarpaşa’yı Kültür-Sanat Bahanesiyle İşgal Ediyorlar”
• İstanbul’un Su Kaynağı Sazlıdere Yok Olacak
• Kanal İstanbul Çevresindeki Konutlar için Otoyola Ek Bağlantılar...
• Ankara’da 26 Katlı Binada Yangın; 3 Kişi Hayatını Kaybetti
• Trabzon'da Doğu Karadeniz'in En Büyük Camisi İbadete Açıldı
• Latmos Dağları’na Yeni Feldspat Ocağı için ÇED Süreci Başlatıldı
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
• Sinema Tarihi Müzesi ve Kültür Adası Yapım İşi
• Kocaeli İli Dilovası İlçesi Tavşancıl Mahallesi Kentsel...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevkii 16 Bölge...
• Malabadi Tabiat Parkı Çevre Düzenleme Ve Aydınlatma Yapım İşi
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
Üsküdar Vaniköy'de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'ndeki izinsiz yapılan inşaattaki inceleme sonucunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği... »
İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yazarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir sınırları içinde devam... »
Tartışmalı projenin en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut ve TOKİ’nin inşaatları yükseliyor. CHP’li Nadir Ataman, kaçak inşaatlara tepki gösterdi. »
İzmir'in Çeşme ilçesinde, hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı saptanan 6 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı, bir... »
Atatürk Havalimanı’ndaki inşaat ‘kaçak’ çıktı. İhalesi 2 milyar lirayı aşan inşaatın ruhsatı yokmuş. »
Gaziantep Üniversitesi'nin kaçak olarak yaptırdığı 5 dükkanlık ticari kompleksin inşaatı durdurulup yıkım kararı verildi, 388 bin TL para... »
Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in Kuşadası’ndaki ünlü çiftliğinde izinsiz, imarsız ve ruhsatsız başlattığı inşaat belediyenin tüm girişimlerine... »
Hükümetin yeniden imar barışı çıkaracağı söylentisi kıyı bölgelerde kaçak yapıların artmasına neden oldu. Özellikle Çeşme, Kuşadası ve Bodrum... »
İstanbul Boğazı'nda son dönemde mühürlenen ve yapı tatil tutanağı asılı olan mülklerde inşaat çalışmaları devam ediyor. Kaçak yapılaşmanın... »
Haberler » Gündem