• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Haydarpaşa Garı'nda sürdürülen arkeolojik kazılarda M.Ö. 4 ve 3'üncü yüzyıllara tarihlenen yapı bulundu. »
Kadıköy’de yaklaşık 100 yıllık ağaç iddiaya göre inşaat işçileri tarafından kesildi. Çevredeki vatandaşlar ağacın kesilmesine tepki gösterdi. »
Eskiden Körler Ülkesi olarak da anılan İstanbul Kadıköy'deki Haydarpaşa Garı kazılarında, içinde mezarların da olduğu tabanı mermer bir... »
Kadıköy’ün simgelerinden 59 yıllık Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. »
Kadıköy Kuşdili’nin yapılaşmaya açılmasına ilişkin imar planları İstanbul 12. İdare Mahkemesi kararı ile iptal edildi. »
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yıllardır tamamlanamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Fikirtepe sokaklarında ve Hasanpaşa’daki Gazhane... »
Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasını yıkarak bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına çevireceklerini açıkladı. »
Kadıköy, Moda’da yer alan 13 tarihi köşkten biri olan, Galata bankerlerinden Tubini Ailesi'nin köşkü 16 milyon 500 bin lira bedelle satışa çıkarıldı. »
Kadıköy'de henüz faaliyete geçmeyen 10 katlı iş merkezinin çatı katında kaynak çalışması yapıldığı sırada yangın çıktı. Alevler itfaiyenin... »
Haberler » Gündem