• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Kanal İstanbul raporunu açıkladı. ÇED raporunda yer alan bilgilerin eksikliği ve yanlışlığa dikkat... »
İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ın yazılı soru önergesine gelen yanıtta, yabancı şirketlerin Kanal İstanbul güzergahında toplam 791... »
Kanal İstanbul’un ihalesi için hazırlıklar son aşamaya geldi. İmar planlarının Temmuz ayında askıya çıkması bekleniyor. »
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve bağlı Odalardan, Kanal İstanbul projesi kapsamında yapılan ihaleye dava açıldı. »
Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalı ÇED raporunda tarihi eser ve sit alanlarına ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı koruma... »
İBB, Kanal İstanbul projesi için verilen ‘ÇED Olumlu’ kararına karşı açtığı davanın ardından proje için hazırlanan Çevre Planı Değişikliği’ni... »
TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, koronavirüs pandemisi gündemdeyken hükümetin Kanal İstanbul projesiyle ilişkili bir ihaleyi gerçekleştirerek... »
İBB Başkanı İmamoğlu, "Millet can derdindeyken, birilerinin Kanal İstanbul derdinde olması akıl alır gibi değil.” demişti. Ulaştırma Bakanlığı,... »
Kanal İstanbul'un etki alanında kalan tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerinin rekonstrüksiyon projeleri için gerçekleştirilen ihaleye 5... »
Haberler » Gündem