• “Şehirlerimizi Tarihinden Güç Alarak Geleceğe Hazırlıyoruz”
• Antalya Müzesi'nde Yıkım Başladı
• İnşaat Üretimi Yüzde 24,1 Arttı
• “Tarihi Haydarpaşa Garı Kültür ve Sanat Merkezi Olacak”
• Avcılar'daki Yıkımda Yandaki Evin Bahçesine Molozlar Düştü
• Tavşanlı Höyük'te 4 Bin 500 Yıl Öncesine Tarihlenen İdoller Bulundu
• Pakistan’da Muson Yağmurları Nedeniyle Hayatını Kaybedenlerin...
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• VitrA'dan Flakeart Koleksiyonu
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
• Pazarcık Narlı 26 Ocak Ortaokulu Yapım İşi
• Alaplı 500 Kişilik Spor Salonu Yapılması
• Valilik Hizmet Binaları Arşivleri Onarımı Ve Kompakt Dolap...
• Malatya İli Merkez Battalgazi İlçesi Cevherizade Ve İzzetiye...
• Sosyal Tesis Müdürlüğü Sorumluluğunda Bulunan A Ve B Motel...
• Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Cerityeniyapan 105 Ada 2...
Brookings Enstitüsü Doha Merkezi Araştırmacısı Pinto, "Körfez krizinden Katar'ın LNG ve petrol ihracatının Mısır ve bölgeye olan küçük miktarlardaki... »
Fitch Ratings, "Krizin, Katar'ın 'AA' seviyesinde olan kredi notu ve 'durağan' görünümüne ani bir etkisi olmayacak. Krizin devam etmesi... »
Suudi Arabistan’ın liderliğindeki bazı Arap ülkelerinin Katar ile olan bütün ilişkilerini kesme kararı sonrası Körfez’de taşları yerinden... »
7 ülkenin ilişkilerini kestiği Katar’ın Türkiye’ye büyük yatırımları bulunuyor. Türkiye’ye yatırımlarının büyüklüğü 18 milyar doları bulan... »
Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Mısır ve Yemen’in Katar ile tüm ilişkilerini kesmesi, ekonomik büyüklüğü nüfusuna göre... »
Son 12 yılda Katar’da toplam 5 milyar dolarlık iş aldıklarını belirten Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, “Bu rakam, Türk... »
Bugüne kadar Katar’da havalimanı, otoyollar, stadyumlar, metro ve konut inşatlarında 13 milyar dolarlık taahhüt işine imza atan Türk şirketleri,... »
Katar 12 yıllık aranın ardından dünyanın en büyük doğalgaz sahasının geliştirilmesine yeniden başladı. »
40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Konuk Ülke ve Hedef Pazar projelerinin detaylarını açıkladı. Fuarın bu seneki konukları;... »
Haberler » Gündem