• Şavşat’ta Madene Karşı Bilinçlendirme Toplantısı
• 500 Bin Yeni Sosyal Konut Kampanyası Başlıyor
• Bursa’nın Suyu 6 Ekim’de Tükenecek
• Ankara’da Su Hattında Boru Patladı
• Ulucak Höyüğü'nde 8 Bin Yıllık 5 Heykelcik Bulundu
• Artvin’de Endüstriyel Dağcılar ‘Riskli Kaya’ Avında
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kalekim Mastar Serisi ile Kusursuz Yüzeyler
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Gıyaseddin Keyhüsrev tarafından yaptırılan Hızır İlyas Köşkü'nün gök gözlem evi haline dönüştürülmesi için restorasyon... »
Kayseri'nin İncesu ilçesinde üzüm hasadı yapanlar, yeraltı şehri buldu. Defineciler tarafından zarar verilen 2 katlı yeraltı şehrinde odalar... »
Kayseri'nin İncesu ilçesinde 1835 yılında inşa edilen ve defineciler tarafından kazılarak tahrip edilen tarihi Aziz Eusthatios Kilisesi,... »
İstanbul, Balıkesir, Kayseri ve Trabzon'daki doğal sit alanı kapsamına giren bazı alanların "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil... »
Kayseri'de iş merkezi inşaatının temel kazısı sırasında yaklaşık 150 yıllık olduğu tahmin edilen kalıntılar bulundu. »
Kayseri'nin Develi ilçesinde bulunan büyük bölümü yıkılan tarihi Develi Kalesi, 24 yıldır baz ve televizyon verici istasyonu olarak kullanılıyor.... »
Seramik sektörünü oyuncularından Bien, Kayseri ve Kahramanmaraş’ta ustalarıyla buluştu. 28 Mayıs’ta Kaşıkçı Yapı ile Kayseri’de düzenlenen... »
Kayseri’nin köylerindeki su kaynağı ve meranın bulunduğu bölgeye altın madeni açılmasını istemeyen Büyük Bürüngüzlüler maden ocağına karşı... »
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, 1193 yılında yaptırılan, Selçuklu Dönemi'nin ilk medresesi olan Hoca Hasan Medresesi, bakımsızlık nedeniyle... »
Haberler » Gündem