• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Kapatılan Taş Ocağının Ruhsat Oyunu
• Garantili Projelere Güncel Kur Ayarlaması
• Çayönü Tepesi'nde 8 Mezar Gün Yüzüne Çıkarıldı
• Depremde Yıkılan Konutların Yerine AVM Dikiliyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, 35 ilde 149 konut ile 21 ilde 111 iş yerini 16-17 Haziran'da açık artırma... »
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 2020 sonuna kadar 102 bin konut üretilmesi hedeflenirken, 2021'de de 100 bin sosyal konutun inşası öngörüldü. »
Konut piyasasını değerlendiren, EVA Gayrimenkul Değerleme, pandeminin ardından tatil bölgelerine olan ilginin daha da arttığını, sektörün... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sundu. »
TOKİ’nin İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 adet inşa edeceği yeni konutların ihale tarihi açıklandı. »
Kamu bankalarının düşük oranlı kredi kampanyası sayesinde haziran ve temmuz aylarında konut sektöründe çifte rekor yaşanırken, sektör temsilcileri... »
İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 azalırken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan... »
Elazığ’da depremin ardından bugüne kadar yaklaşık 8 bin konutun ihalesi yapıldı. Sürsürü, Bizmişen ve Yazıkonak bölgesinde başlanan yaklaşık... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "TOKİ Başkanlığımızca Elazığ'da 19 bin 190, Malatya'da 4 bin 544 olmak üzere iki ilimizde toplam 23 bin... »
Haberler » Gündem