• Kapatılan Taş Ocağının Ruhsat Oyunu
• Garantili Projelere Güncel Kur Ayarlaması
• Çayönü Tepesi'nde 8 Mezar Gün Yüzüne Çıkarıldı
• Depremde Yıkılan Konutların Yerine AVM Dikiliyor
• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, "Resim Heykel Müzesinde ne kadar eser kaybolmuşsa bunların hepsi halkın malıdır, hepsini geri istiyoruz" dedi. »
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Roma dönemine ait tunçtan bir at koşum takımının gem parçası ile 10 adet mezar ve adak stelinin Türkiye'ye... »
Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, inançla, tarihle, deneyimle ve coğrafyayla yoğrulmuş fikirlerin medeniyeti oluşturduğunu belirterek, "Yaşadığımız... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki 5 bin yıllık tarihe sahip Kayaköy’ü ranta açıyor. 23 Ekim’de yapılacağı açıklanan... »
Orhan Eskiçırak adlı vatandaşın şehir merkezinde yolu kapatıp define kazısı yapmasını engelleyemediklerini söyleyen Rize İl Kültür ve Turizm... »
Rize’de define arama izni alan bir vatandaş şehir merkezinde Atatürk Caddesi’ni trafiğe kapattırıp kazı başlattı. »
Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı ören yeri statüsünde koruma altında bulunan Anemurium antik kentindeki mozaikler içler acısı durumda.... »
Geçen yıla göre yaklaşık 6 kat artan çevreye duyarlı tesislerle, Türk turizmine 'yeşil yıldız' damgası vuruldu. 2013'de yeşil yıldız almaya... »
Antalya’nın tarihi semti Kaleiçi’nde binlerce yıldan bu yana ayakta kalan surların içindeki galerilerin betonla sıvandığı ortaya çıktı. »
Haberler » Gündem