• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu, Seyfe Gölü, Sultansazlığı Milli Parkı, Ereğli Sazlıkları ve Meke Gölü’nde incelemelerde bulundu.... »
Komisyon Başkanı Veysel Eroğlu, "Burayı kurtarmaya kararlıyız, kurtarırız. Sultan Sazlığı nasıl kurtulmuşsa burayı da kurtaracağız." dedi. »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim değişikliğinin artık küresel bir sorun, 7,5 milyar insanı doğrudan etkileyen, tüm canlı yaşamını... »
TBMM Küresel İklim Değişikliğini Araştırma Komisyonu’nda, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında orman sahasını kapsayan alanlar için toplam 17 bin... »
TBMM’de sunum yapan Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz, iklim krizinin yıkıcı etkisi için uyardı: Her yıl sıtma, ishal nedeniyle 250 bin ölüm... »
Tarım alanında yaşanan sorunların da konuşulduğu TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyon toplantısında Türkiye’de 2001-2020 yılları... »
Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu başkanlığında toplanan TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonunda madencilik faaliyetleri... »
Küresel iklim değişikliğinin etkilerinin en aza indirilmesi, kuraklıkla mücadele ve su kaynaklarının verimli kullanılması için alınması... »
İspanyol bilim insanlarının yaptığı küresel ısınma araştırması 2100 yılında Avrupa ve Türkiye’de deniz suyu seviyesinin yarım metreden fazla... »
Haberler » Gündem