• Edirne'de 6 Asırlık Handaki Restorasyon Eylül Sonunda Bitiyor
• Uzundere, İzmir'in Hafriyat Çöplüğüne Dönüştü
• İzmir'de Planlı Su Kesintisi 31 Ağustos'a Kadar Uzatıldı
• Türkiye’nin En Büyük Atık Su Tüneli Hatay’da İnşa Ediliyor
• Yanan Ormanların Yeşertilmesinde ‘Ekolojik Denge’ Uyarısı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
TMMOB Elektrik, İnşaat, Makina Mühendisleri Odaları ve Mimarlar Odası binalarda yangın güvenliğine dair ortak bir basın açıklaması yaptı. »
Makina Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, yaşanan son depremin uyarı niteliğinde değerlendirilmesi gerektiğini... »
Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, Kartalkaya’daki yangınla ilgili açıklamasında, “Denetim kamusal bir görev... »
İzmir’de bir lokantada meydana gelen patlama ile ilgili açıklama yapan Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, patlamanın temel nedeninin... »
İBB ve Makina Mühendisleri Odası arasında imzalanan protokolle İBB sorumluluk alanında bulunan asansör, yürüyen merdiven ve engelli platformu... »
2023 yılında İzmir genelinde 13 bin 932 adet asansörü kontrol eden MMO İzmir Şubesi, kontrol edilen asansörlerin 2 bin 260’ının kapatılması... »
Deprem bölgesindeki binalarda bulunan asansörlerin yüksek risk içerdiğine dikkat çeken MMO Başkanı Yunus Yener, gerekli tadilatların yapılmaması... »
Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası, 17 Ağustos... »
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM) ve Makina Mühendisleri Odası (MMO), enerji zamları... »

Haberler » Gündem