• Kuzey Ormanlarındaki RES Projesine Karşı İmza Kampanyası
• “Atatürk Orman Çiftliği Yollarla Talan Edilemez”
• 43. Yapı Fuarı’nda 1 Milyar Euro’luk İş Hacmi Yakalandı
• Ankara'da Çökme Riski Bulunan Bölgede Tahliye Çalışmaları Sürüyor
• İzmir Depreminde Hasar Gören Evlerin Acilen Terk Edilmesi İstendi
• Japonya, Radyoaktif Atık Suyu Denize Boşaltacak
• Osmanlı'da Mimari ve Sanat Ulusal Fotoğraf Yarışması
• Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışması
• Sağlık Çalışanlarına Şükran ve Anma Mekânı Proje Yarışması
• Karaduvar Mahallesi Kentsel Tasarım Proje Yarışması
• Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması
• Büyükada Fayton Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması
• “Covid19’la Birlikte Yaşamak” DEÜ Ulusal Öğrenci Mimari...
• MSKÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Binaları Tadilatı İhale Sonucu
• Mamak 2021 Yılı Muhtelif Mahallelerde İstinat Duvarı İhale Sonucu
• Dağsu ve Balsu Mahalleleri Yol Genişletme Perde Duvar İhalesi
• Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Mekanik Tesisatı...
• Andırın 50000 m2 Beton Parke Taşı Döşeme İşi İhalesi
• BAİBÜ Kampüsü Fiber Optik İşi İhale Sonucu
• Arsuz Kapalı Spor Salonu Çevre Düzenleme ve Elektrik Bağlantısı...
• Kilis 50 Tonluk Su Deposu Yapım İşi İhale Sonucu
• Düzlerçamı YHGS İçinde Bulunan Göller Mevkiinde Yer Alan...
Edirne’de içme suyu arıtma tesisine yalnızca 205 metre uzaklıkta kurulmak istenen kurşun madenine tepkiler devam ediyor. »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İBB’yi devre dışı bırakan ve mühürlü gökdelenlerin önünü açan imar planında, itirazlar üzerine değişikliğe... »
Yapımına 16 yıl önce başlanan ve yapımı yarım kalan Maslak'taki gökdelenin inşaatı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girdi. İBB'den... »
Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu yıkıldı. Yıkılan yurdun yerine henüz ne yapılacağına ilişkin net bir bilgi yok. Proje ise... »
İstanbul Maslak’ta bulunan 3,5 dönümlük arsa icradan ihale ile satıldı. 158 milyon liraya ihale edilen arsanın satışını alacaklı konumdaki... »
Perakende, ofis, otel ve lojistik mülklerinin iç tasarımı ve uygulaması konusunda Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Tetris,... »
Gökdelenler ve yeni konut projelerine her geçen gün yenisinin eklendiği Maslak’ta ayakta kalabilen ormanlar da kıskaç altında. »
Sarıyer Belediyesi'nin aldığı karar doğrultusunda "iskanı bulunmayan" yüksek yapıların yıkımına başlandı. »
İstanbul Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir... »
Haberler » Gündem