• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İzmir'in Menderes ve Seferihisar ilçeleri arasında çıkan orman yangınına müdahale 3'ncü gününde sürüyor. »
İzmir'in Menderes ilçesinin Kuyucak ile Seferihisar ilçesinin Orhanlı mahalleleri arasındaki orman yangına müdahale sürerken, Gaziemir ilçesi... »
İzmir'in Menderes ilçesinde şiddetli sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, derenin taşması sonucu yol çöktü, bazı araçlar... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Adnan Menderes Havalimanı’nın 700 metre uzağındaki 6 bin 181 metrekarelik araziyi 49 milyon... »
İzmir’in Menderes ilçesindeki halk plajı önce su üstü sportif faaliyet alanı ilan edildi sonra ihaleyle iki kişiye 5 yıllığına verildi. »
İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde etkilenen bölgelerden biri olan Menderes’te, ağır ve orta hasarda etkilenen konutlar... »
Seferihisar’a bağlı Yeni Orhanlı’da kurulması planlanan JES, GES, RES enerji entegre ve jeotermal sondaj kuyuları projesinin ÇED süreci... »
İzmir'in Menderes ilçesindeki tarım alanlarının olduğu alana dökülen ve çevre kirliliğine neden olan molozlar, bölge halkını da rahatsız ediyor. »
İzmir’in Seferihisar ilçesi Orhanlı köyünde yapılması planlanan jeotermal sondaj kuyusu için vatandaşın tapulu arazilerden izinsiz yol geçirilmesi... »
Haberler » Gündem