• Doğu Anadolu'da 6 İldeki Vakıf Eserleri Turizme Kazandırılacak
• TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Üyelerine Yeşil Pasaport...
• Fi Yapı, Mahkeme Kararıyla İflas Etti
• Zararına Satılan AVM Meclis KİT Komisyonu’nda Tartışıldı
• Yıkım Çalışması Sırasında Bitişik Bina Zarar Gördü
• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
İtalyan araştırmacıların Kahire’deki Giza Piramitleri’nin altında piramitlerden 10 kat daha büyük olduğu öne sürülen geniş bir yer altı... »
Mısır Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, 3 bin 500 yıldan daha eski bir döneme ait kraliyet mezarı keşfedildiğini duyurdu. »
Mısır’ın Gazze’nin yeniden inşası için ‘Arap planı’ hazırladığı ve operasyonun maliyetinin 5 yıla yayılarak yaklaşık 53 milyar dolar olacağı... »
İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği’nin (İSİB) Mısır’ın başkenti Kahire’de 23-25 Mayıs tarihlerinde düzenlenen EGYPT HVAC-R EXPO... »
Cvsair imzaladığı anlaşmayla, ürünlerinin Suudi Arabistan, Mısır, Yemen, Bahreyn ve Lübnan’daki pazarlanma faaliyetlerinde tek yetkinlik... »
İskoçya’nın Glasgow kentinde devam eden Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP26) gelecek yılki ayağı COP27’nin Mısır’da,... »
Mısır’da arkeologlar 3 bin yıllık antik kent buldu. ‘Kayıp altın şehir’ adı verilen antik kentin, Tutankhamun’un mezarının ardından en büyük... »
Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Ürdün ve Libya, Etiyopya'daki Hedasi Barajı konusunda Mısır ve Sudan arasındaki müzakere çabalarını... »
Amerikalı ve Mısırlı arkeologlar, eski Mısır’ın en önemli arkeolojik alanlarından birinde 5 bin yıllık bira fabrikası ortaya çıkardıklarını açıkladı. »
Haberler » Dünyadan