Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

BM İklim Değişikliği Konferansı Gelecek Yıl Mısır’da Yapılacak

İskoçya’nın Glasgow kentinde devam eden Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP26) gelecek yılki ayağı COP27’nin Mısır’da, 2023’teki COP28’in ise Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılacağı açıklandı.

yapi.com.tr
BM İklim Değişikliği Konferansı Gelecek Yıl Mısır’da Yapılacak

İskoçya'nın Glasgow kentinde devam eden Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'nın (COP26) gelecek sene yapılacak olan ayağı COP27'nin Mısır'da yapılacağı açıklandı. Mısır Çevre Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Mısır’ın 2022’deki COP27'ye ev sahipliği yapacağını duyurarak, konferansın Kızıldeniz'deki tatil beldesi Şarm El-Şeyh’te düzenlenmesinin planlandığını aktardı.

Sözcü’de yer alan habere göre; Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'nın 2023'teki ayağı COP28'e ise Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ev sahipliği yapacağı açıklandı. BAE Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, BAE'nin 2023 yılındaki Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'na (COP28) ev sahipliği yapacağını duyurarak, “BAE’yi 2023’te en önemli küresel iklim konferansı COP28’in ev sahipliğini kazandığı için tebrik ediyoruz. Ülkemiz için hak edilmiş bir seçim. Konferansı başarılı kılmak için tüm yeteneklerimizi ortaya koyacağız. BAE, gezegeni korumak için küresel iklim eylemine bağlı kalacaktır.” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bm-iklim-degisikligi-konferansi-gelecek-yil-misirda-yapilacak_187943.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!