• EYODER'den İklim Kanunu Çağrısı
• Mimarlar Odası’ndan Orman Yangınları Açıklaması
• “Plansız, Aceleci Yer Seçimleri, Yeni Afetlere Zemin Hazırlıyor”
• Bakanlık, Belediyeye Yangın Uçağı İzni Vermemiş
• ‘Kuş Cenneti’nde Kuraklık Tehdidi
• İzmir Ödemiş'teki Yangın 3'üncü Gününde
• Tazı Kanyonu’na Yapılacak Asma Köprüye İzin Yok
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Yıldız Entegre, VarioDor Koleksiyonu
• Ytong Çatı Paneli ile Çatılarda Isıyı Kaybetmeyin
• BOSTIK BA940 Premium Multi-Oil
• Kale’den Estetik ve Sürdürülebilirliği Buluşturan Tasarım:...
• Günsan Elektrik GEO Serisi ile Pratik Çözümler Sunmaya Devam Ediyor
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Mersin Çay Mahallesi’nde yerinde dönüşüm adı altında müteahhitlerin verdiği düşük teklifleri kabul etmeyen mahalle halkının evleri için... »
Kentsel dönüşümle ilgili yeni düzenlemeler içeren ve büyük tartışmaya yol açan teklif, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Muhalefet... »
Kentsel dönüşümü hızlandırmak için Meclis’e gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen yasa teklifiyle, milyonlarca insanın... »
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Demirören Holding'in kredi borcu nedeniyle Ziraat Bankası'na devredilen ve rezerv yapı alanı... »
Tuzla’da 168 bin metrekarelik askeri alanı; konut, turizm, ticaret imarına açan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın onayladığı... »
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde kalan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik... »
İstanbul’da bir tartışmalı rezerv yapı alanı kararı daha alındı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, üzerinde 10 blokluk site... »
Emlak Konut GYO’nun, Şişli'de 20 katlı yeni bir bina daha dikmek için hazırladığı imar planı, bakanlık tarafından onaylandı. İBB’nin açtığı... »
İstanbul Şişli’de gökdelenlerin yükseldiği Büyükdere Caddesi’nde kamuya ait yaklaşık 6 bin metrekarelik arazinin, Çevre, Şehircilik ve İklim... »
Haberler » Gündem