• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Kamu İhale Yasası'ndan muafiyete alfabe yetmiyor. Yasanın ilgili maddesi t bendine dayandı. Şimdi de Anadolu Ajansı, KİT'lerin alımları... »
Türkiye’de vatandaşın, son 6 yılda yol, su ve kanalizasyon harcamalarına katılım payı olarak 1 milyar 791 milyon 86 bin 843 TL ödediği belirlendi. »
İstanbul'da 2007'den bu yana en düşük seviyeyi gören barajlarda doluluk oranı %36. uzmanlara göre bu oran, şehrin ancak 5-6 aylık suyunu... »
Altyapısı tamamlanmış 181 Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) elde edilen sonuçlara göre, 2012'de su şebekesi ile dağıtılmak üzere 138 milyon... »
Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 2014 Yılı Programı’nda Türkiye’nin, 2030 yılında kişi başına düşen bin 100 metreküp kullanılabilir... »
İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlardaki su miktarı, geçtiğimiz yıllara göre azaldı. Üç sene önce Kasım ayı itibariyle yüzde 72... »
"Su varlıklarının korunması; ne suyun yönetiminin şirketlere veya kâr mantığıyla işletilen kamu kurumlarına devriyle, ne de suyun ekonomik... »
WILO’nun düzenlediği 'WILO 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı. 'Su, Dünyanın Her Karesinde – Sudaki İzler' konulu yarışmada,... »
İSKİ'den yapılan açıklamada, çeşitli sebeplerle İSKİ’ye borcu olan abonelerin icra işlemlerine maruz kalmaması için İSKİ İcra Çağrı Merkezi... »
Haberler » Gündem