• Riskli Binaların Dönüşümü için 16 Milyar Lira Harcandı
• Faizsiz Konut Düzenlemesi Sisteme İlgiyi Katlayacak
• Bakanlık Osmanlı Mirası Yapıyı Yıkıyor
• Bayraklı’daki Binaların Yapı Envanteri Çıkarılacak
• Meslek Lisesinin Taş Atölyeleri, Kent Müzesi Olacak
• Kültürpark İmar Planı’na İtiraz Edildi
• Işıklar Tuğla Ödülleri 2021 Başlıyor
• Osmanlı'da Mimari ve Sanat Ulusal Fotoğraf Yarışması
• Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışması
• Sağlık Çalışanlarına Şükran ve Anma Mekânı Proje Yarışması
• Modern Mimarlık Araştırmaları Destek Programı 2021
• İB Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi...
• Erdek İlçe Sınırları İçerisinde Farklı Mahalle ve Adreslerdeki...
• Elazığ 1 Organize San 3 Kısım Katı Atık Yolu 1 Kat Sahti...
• Bitlis Merkez Selahaddin Eyyübi Ortaokulu, TOBB İlkokulu...
• Şanlıurfa Beton Parke ve Beton Bordür Yapım İşi İhale Sonucu
• Aydın İl Jandarma Kriminal Laboratuvar Amirliği Söke Hizmet...
• Artvin Ardanuç Nüfus Müdürlüğü Onarım İnşaatı İhale Sonucu
• AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Tadilat İnşaatı İhalesi
• Hayrat Afetten Etkilenen ve Etkilenmesi Muhtelif Alanlarda...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu tamamlanacak. Törende, Başlar ve Ergani barajları... »
Samsun'un Ladik ilçesinde yapımı tamamlanan Fındıcak Barajı ile 8 bin 850 dekar tarım arazisinin sulanacağı bildirildi. »
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) öncülüğünde yürütülen projeyle bu ay 6 yer altı barajı daha tamamlanacak... »
DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Konya'nın Hadim ilçesinde gövde dolgusu tamamlanan Yarıcak Barajı'nın su tutmaya başladığını, sulama hattı... »
Atatürk Orman Çiftliği’nin 800 dönümlük kısmının, MİT, Özel Kuvvetler Komutanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na tahsis edildiği ve yüzlerce... »
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Artvin'de yapımı devam eden Yusufeli Barajı'nda 260 metre yüksekliğe ulaşıldığını ve inşaatın tamamlanması... »
Tarım ve Orman Bakanlığı, 'Türkiye- Katar Su Yönetimi Alanında İş Birliği Mutabakat Zaptı'na ilişkin "Bu imzalanan metin, iki ülkenin birbirinden... »
Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye'deki kuraklık riskinin azaltılması ve yönetilmesi amacıyla bu yıl ülkenin dört bir yanındaki 15 havza... »
"Geleceğe Nefes" kampanyasıyla Türkiye'deki 81 ilin yanı sıra, 30 ülkenin de katılacağı Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 83 milyon fidan... »
Haberler » Gündem