• Deprem Davasında, Belediye Mahkemeye Başka Binanın Projesini Göndermiş
• Yangın Güvenliği Denetim Sistemi Alarm Veriyor!
• Mersin'de Sahilde Görülen Balık Ölümlerine İnceleme
• Kağıthane'de Balkonu Çöken Bina Tahliye Edilip Mühürlendi
• Parion'da 11'inci Yüzyıla Ait Mezar Grubu Bulundu
• TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi için Üç İlde Acele Kamulaştırma Kararı
• Torba Yasa, Anayasayı ve Çevre Sözleşmelerini Hiçe Sayıyor
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Başbakan Erdoğan, "madene indim. Orada 6 saatten fazla çalışılmaz" dedi, yeraltında günlük azami çalışma süresi 6 saat olarak belirlendi. »
Ulusal İstihdam Stratejisi çalışanları üzdü, patronları sevindirdi. Hükümet, işçi sendikalarının şiddetle karşı çıktığı kiralık işçilikten... »
Taşeron ve madenlerde yeraltında çalışanlara yönelik önemli düzenlemeler içeren yasa tasarısı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. »
Soma faciasından sonra çok eleştiri konusu olan maden işçilerinin çalışma koşulları ve sosyal hakları, son rötuşları dün yapılan “maden... »
Maslak 1453'te ölen işçinin mesai arkadaşı, inşaatta 2-3 günde bir iş kazası yaşandığını ve 9 aydır çalıştığı şantiyede denetim yapıldığına... »
Yeni yasa taslağı kamu ve özel tüm iş yerlerinde asıl işlerde taşeron işçi çalıştırmanın önünü açıyor. Patronlara gerekli ücreti verdikleri... »
Soma'dan gelen maden işçileriyle görüşen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten acı itiraf: Resmiyette görünmeyen bazı uygulamalar... »
Soma'da 301 kişinin hayatına mal olan maden faciası, son yıllarda hızla yayılan taşeronluk sistemini tartışmaya açtı. »
Soma'daki maden faciası, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu'nun 2011 yılında madenler ve maden kazaları ayrıntılı bir şekilde inceleyerek... »
Haberler » Gündem