• Ezgi Apartmanı Davasında Dosya, 4’üncü Kez Bilirkişiye Gidecek
• Saros’ta Dalış Okulları İnşaatının Durdurulması için İmza Toplandı
• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yıl sonuna kadar Çevre Mevzuatımıza aykırı ne kadar termik santral varsa kapatma dâhil tüm cezai... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekiplerimiz bu ay içinde 13 termik santralimizin ayrı ayrı incelemesini yapacak." dedi. »
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vetosu sonrası Plan ve Bütçe Komisyonu'nda termik santrallerin filtresiz çalışmasının ertelenmesi düzenlemesi yasadan... »
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, termik santral düzenlemesini içeren maddenin teklif metninden çıkarılacağını açıkladı. »
Cumhurbaşkanı Erdoğan, termik santrallere filtre takılmasının ertelenmesini de içeren kanun tasarısını bir kez daha görüşülmesi için TBMM... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, termik santrallerin filtreleme projelerine fiilen 6 ay içerisinde başlamazsa, 6'ncı aya müteakip normal... »
Sanayi Bakanlığı bütçesinin TBMM’deki görüşmelerinde, günde 30 bin ton kömür yakıp, 7,5 ton kül çıkaran termik santrallere devletin teşvik... »
Bakan Kurum, termik santrallerin 6 ay içerisinde filtreleme adımı atmamaları halinde bakanlık olarak çevreyi koruyacak adımı atacaklarını bildirdi. »
Cumhurbaşkanı Erdoğan, termik santrallerdeki baca gazı filtreleme sistemlerinin mutlak suretle yapılması, yapılmadığı takdirde ceza verilmesi,... »
Haberler » Gündem