• Yenilenebilir Enerji Gücünde Rekor Üretim
• Mersin Üniversitesi, Güneş Enerjisinden 11 Milyon TL Tasarruf...
• Ankara’daki Maden Projesinin 'ÇED Gerekli Değildir' Kararı...
• Balıkesir’in Su Kaynaklarına Maden Tehdidi Sürüyor
• 3 Yılda Bitecek Denilen Proje 12 Yıldır Bitmedi
• Orman Genel Müdürlüğü Para Verip Uçak Almamış
• Bad-I Saba Konutları Davasında Tutuklu Müteahhidin Tahliye...
• Bien’den Pruva Lavabo Armatürü
• Soft Mat Yüzey ile İç Mekânlarda Pürüzsüz Mat Dokunuş
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• Bi'Boya Comfort Süper Elastik
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sundu. »
TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaat sektörünün bir ağacın ana gövdesi, alt sektörlerin ise bu gövdenin dalları gibi göründüğünü belirterek,... »
TOKİ, tamamlanan ve uygulama aşamasında olan 46 millet bahçesinin toplam maliyetinin 1 milyar 688 milyon lira olduğunu, projelendirme aşamasında... »
Çanakkale'ye bağlı Erenköy'de TOKİ tarafından yapımına devam edilen binaların, 4 kat imar izni olmasına rağmen 6 kat olarak inşa edildiği... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Dereli’de afetzedelere ve ilçe merkezine yapılacak yeni düzenlemelere ilişkin proje görselleri ortaya çıktı. »
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde depremde evleri yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma yürüten TOKİ, 17 bin 800 konuttan... »
Emlak Konut GYO, Kanal İstanbul güzergahında yaklaşık 2 milyon metrekarelik arazi satın almak için TOKİ ile protokol imzaladı. »
Giresun ve Rize'de bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. »
TOKİ’nin İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 adet inşa edeceği yeni konutların ihale tarihi açıklandı. »
Haberler » Gündem