• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, gelecek yıl yatırım bütçesinin yaklaşık 3'te 2'sini hızlı ve konvansiyonel demir yolu projelerinin hayata... »
2025 yılında yapılması gereken milyarlarca liralık Esenboğa Havalimanı ihalesi 2,5 yıl öne çekildi. 25 yıllık işletme hakkını seçimden önce... »
Binali Yıldırım’ın “1080 günde bitecek” dediği, 5 bakan gören Ankara-İzmir yüksek hızlı tren projesi 10 yıldır tamamlanamadı. »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kastamonu-Şenpazar yolunda selde zarar gören 5 köprünün de tamamlanarak trafiğe açıldığını bildirdi. »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yürüttüğü Kazlıçeşme-Sirkeci raylı sistem projesinin ihalesi tam 16 ay sonra açıklandı. »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı uzmanların karşı çıktığı Kanal İstanbul için kurduğu daire başkanlığında ‘alanında uzman’ 14 kişinin görev... »
Ulaştırma Bakanlığı’nın yaptırdığı Gayrettepe-3. Havalimanı ile Halkalı-3. Havalimanı metro hatlarının maliyeti 14,7 milyar TL’den 25,7... »
Proje, Türkiye'nin Doğu-Batı aksında kilit rol oynayan bir konumda bulunan, Karadeniz Sahil Yolu'nu, İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) Sakarya Bölge Müdürlüğünde, Milli... »
Haberler » Gündem