• Pergamon'daki 'Mozaikli Ev'de 1400 Yıllık Bronz Kazan Bulundu
• İznik Gölü'nde Bir Dönem Deniz Otobüsünün Yanaştığı İskele...
• Yangın Bölgelerindeki 104 Bağımsız Birimin Ağır Hasarlı...
• Kalamış Yat Limanı Büyüyor Halkın Alanı Azalıyor
• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, deprem riskine karşı geçen yıl şubat ayında boşaltılan 3 katlı Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nin yıkımına... »
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 14 bin dekarlık tarım arazisini suya kavuşturacak Dilimli Barajı sulaması 1'inci kısım yapım işinin sözleşmesi... »
Hakkâri'de erkek öğrenci yurdunda çıkan yangın, itfaiyenin 1 saatlik çalışması ile söndürüldü. Dumandan etkilenen 15'i öğrenci 16 kişi,... »
Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde 3 okul, deprem riski taşıdığı gerekçesiyle boşaltıldı. Bu okullarda eğitim gören öğrenciler ise başka... »
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşa edilen ve yapımı tamamlanan bin 256 konut, hak sahiplerine teslim edilmeye... »
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin içme ve sulama suyu ihtiyacının karşılanması için yapılan, geçen yıl mayıs ayında da tamamlanarak su tutmaya... »
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 5 gün önce meydana gelen heyelandan dolayı kapalı olan karayolunda çalışmalar sürerken, geçişler için dere... »
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan su değirmeni, gelişen teknolojiye, geçen zamana rağmen bir asırdır dönmeye devam ediyor. »
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi ile Yeniköprü arasında yapımına başlanan 8,5 kilometrelik 2 tünel ve 700 metre uzunluğundaki 3 viyadük sayesinde... »
Haberler » Gündem