Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

"Güneydoğu'da Hazan" Fotoğraf Sergisi YEM'de

"Güneydoğu'da Hazan" Fotoğraf Sergisi /YEM

yapi.com.tr

Sergiler

"Güneydoğu'da Hazan" Fotoğraf Sergisi YEM'de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 18 Aralık 2006
BİTİŞ TARİHİ: 6 Ocak 2007
YER: Yapı-Endüstri Merkezi Sergi Holü, Harbiye, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 219 39 39 F: (212) 225 66 23 E: etkinlikler@yem.net
+ Ajandama Ekle

b>Yapı-Endüstri Merkezi ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) işbirliği ile düzenlenen sergi serisinin ondördüncüsü, 18 Aralık 2006 – 06 Ocak 2007 tarihleri arasında Yapı-Endüstri Merkezi Sergi Holü’nde sanatseverler ile buluşacak.

Eserleri çeşitli karma sergilerde yeralan fotoğraf sanatçısı Serhat Güler’in ilk kişisel sergisi “Güneydoğu’da Hazan” adını taşıyor. Sergide, Mardin, Adıyaman ve Şanlıurfa yörelerie ait çeşitli portre, yaşam ve arkeoloji fotoğrafları yeralıyor. Güler, “fotoğrafı” sonu olmayan bir yolculuk ve bu yolculukta hayata düşülen kalıcı notlar olarak algılıyor. Bu amaçla, insan ve insana dair herşeyi çalışma alanının merkezini olarak kurguluyor. İnsanların yüzleri, yaşam biçimleri, geçmişleri ve geleceğe bıraktıkları her izi fotografik olarak görüyor. Bu nedenle daha çok portre, yaşam ve belgesel fotoğraf çekmek amacıyla koşusuna devam ediyor.

Serhat Güler
Güler, 1969 yılında Bolu-Mengen’de doğdu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1993 yılından beri çeşitli banka ve finans kuruluşlarında avukat ve hukuk müşaviri olarak görev yapıyor. Lise yıllarında “alaylı” olarak başladığı fotoğraf serüvenine, 2001 yılından beri İFSAK bünyesinde “mektepli” olarak devam ediyor. Halen İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) Yönetim Kurulu Üyesi görevini sürdürüyor. Aynı zamanda, fotoğraf ve telif hakları alanındaki yargısal anlaşmazlıklarda bilirkişilik yapıyor.

Güler’in “Güneydoğu’da Hazan” isimli sergisi Yapı-Endüstri Merkezi Sergi Holü’nde Pazar hariç her gün saat 10.00–18.00 arasında ziyarete açık olacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/guneydoguda-hazan-fotograf-sergisi-yemde_49973.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!