11 Ocak 2011 tarihli tüm haberler;
Büyükşehir Belediyesi'nin 2007'de, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nce hazırlanan raporda, can güvenliğinin olmadığını belirtmesi... »
11 Oca2011
Yeni Asır Gazetesi
Ayvalık'ta doğal sit alanında Rüzgar Enerji Santrali kurma girişimi plan ve yasa duvarına toslayınca, Çevre ve Orman Bakanlığı 1/25 binlik... »
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ''tabiatı ve biyolojik çeşitliliği koruma kanunu tasarısı bu haliyle kabul edilemez'' dedi.... »
11 Oca2011
yapi.com.tr / AA
2007 yılında temeli atılan 17 kilometrelik Mavi Tünel Hattı'nda çalışmalar 50 işçinin, 3 vardiya 24 saat çalışmasıyla sürdürülüyor. Mavi... »
11 Oca2011
yapi.com.tr / AA
Tamamlandığında tüm Kuyumcukent kompleksi ile birlikte toplam 902 bin metrekare alanda yer alarak İstanbul'un ''en büyük'' metrajlı ve en... »
11 Oca2011
yapi.com.tr / AA
TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Salihli Belediyesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi Salihli Temsilciliği işbirliğinde “Salihli Revizyon... »
OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, 2011 yılında yeni bir şirketlerini halka açmayı planlamadıklarını bildirdi.... »
11 Oca2011
yapi.com.tr / AA
Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. ve Işıklar Yatırım Holding, iştirakleri Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş'nin, Niğde'de şirket satın alınması için değerleme... »
11 Oca2011
yapi.com.tr / AA
Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, “Gayrimenkulden Nasıl Zengin Olunur?” konulu seminerlerine 2011 yılında... »
Haberler » Gündem