11 Temmuz 2013 tarihli tüm haberler;
TMMOB düzenlemesinin, meslek odalarının yetkilerini Anayasaya aykırı olarak sınırlandırmakla kalmadığına, mimarların müelliflik haklarını... »
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Sekreteri Necip Mutlu ve Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk,... »
Peyzaj Mimarları Odası: Meclis Genel Kurulu`nda görüşmeleri devam eden Torba Yasanın 478 sıra sayılı Kanun Teklifinde, 3194 sayılı Kanun`un... »
İTÜ Gezi Forumu bileşenleri, Rektörlük binası önünde yaptıkları basın açıklaması ile mezuniyet töreninde yapılanları protesto etti. Grup,... »
Siyasi iradenin, keyfi ve tek yönlü kararlarla, İstanbul’u yeniden biçimlendirme hamleleri, kenti içinden çıkılmaz bir sürece sürükledi.... »
Taksim Dayanışması'ndan 12 kişi tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi. »
Gayrimenkul sektöründe özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında danışmanlık hizmeti vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından,... »
Fransa'nın başkenti Paris'te yer alan 373 yıllık Lambert Konağı'nda yangın çıktı. »
11 Tem2013
yapi.com.tr/AA
Emlak Konut GYO master planı hazırlanan Bahçekent Emlak Konutları Projesi ile İstanbul’a bir kentsel tasarım projesi kazandırıyor. Başakşehir’de... »
Haberler » Gündem