17 Nisan 2014 tarihli tüm haberler;
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Yolu’na alternatif olarak yapılan Batı Bulvarı’nda son aşamaya gelindi. »
Türk firması Gülermak’ın kazandığı Konak ve Karşıyaka tramvayları ihalesine İspanyol Comsa Sau ve Polonyalı Sznynowe Pesa Bydgoszcs Spolka... »
İklim değişikliğiyle ilgili en yetkin kurum olan BM-IPCC’nin hazırladığı rapora göre, iklim değişikliğinin başlıca nedeni, yüzde 95 oranında... »
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra kentin en büyük yüzeysel içme suyu arıtması olan Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin... »
WILO'nun dünyanın azalan su kaynaklarına dikkat çekmek amacıyla bu yıl 3.'sünü düzenlediği WILO Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın konusu 'Suya... »
Çin'de arkeologlar, ülkenin kuzeybatısındaki Ningşia Hui Özerk Bölgesi'nde Çin Seddi'nin yeni kalıntılarının bulunduğunu açıkladı. »
17 Nis2014
yapi.com.tr/AA
Ytong Çatı Plağı ile tavan arası diye olarak tabir edilen atıl alanlar, konforlu birer yaşam alanına dönüşüyor. Ytong Çatı Plağı tavan... »
Antalya Körfezi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. »
Erkin Sevinç, Bursa’da çalıştığı inşaatın dış cephesine malzeme taşımak için kurulan yük asansörünün halatının kopması sonucu düşerek öldü. »
Haberler » Gündem