• Deprem Davasında, Belediye Mahkemeye Başka Binanın Projesini Göndermiş
• Yangın Güvenliği Denetim Sistemi Alarm Veriyor!
• Mersin'de Sahilde Görülen Balık Ölümlerine İnceleme
• Kağıthane'de Balkonu Çöken Bina Tahliye Edilip Mühürlendi
• Parion'da 11'inci Yüzyıla Ait Mezar Grubu Bulundu
• TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi için Üç İlde Acele Kamulaştırma Kararı
• Torba Yasa, Anayasayı ve Çevre Sözleşmelerini Hiçe Sayıyor
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
İstanbul Çamlıca'da yol çöktü. Park halindeki bir araç oluşan çukura düştü. Çökmenin sebebinin ise çamlıca - Libadiye tünel inşaatı olduğu belirtildi. »
Haziran ayında ihracat 13 milyar 166 milyon dolar, ithalat 19 milyar 177 milyon dolar olarak gerçekleşti. Dış ticaret açığı aynı ay bir... »
Sivas'ta Kılavuz Mahallesi'nde yenileme çalışması yapılan sokakta elektrik direği yol ortasında kaldı. Sürücüler tehlike oluşturan elektrik... »
Dünyadaki en uzun asma yaya köprüsü, İsviçre’nin Zermatt kasabasında açıldı. Europabrücke (Avrupa Köprüsü) adı verilen köprü, yaklaşık 500... »
Almanya'nın Stuttgart kentinde yıl başından itibaren dizel motorlu araçların trafiğe çıkmasının yasaklanmasına karar verildi. »
UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'ndeki en eski ve en önemli kültürel miras alanlarından biri olan Konya'nın Çumra ilçesindeki Çatalhöyük'te,... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, memleketi Kayseri’de İmam Hatip Mezunları Derneği tarafından düzenlenen piknik buluşmasında... »
İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yüzde 5 büyüme ve 2 milyon istihdam hedefinin gerçekleşmesi için inşaat... »
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, Ege'de yaşanan depremler sonrası, zemini sağlam ilçelerdeki ev... »
Haberler » Gündem