• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Haydarpaşa’daki arkeolojik kazı çalışmalarında önemli aşama kaydedildi. Çalışmalarda adeta bir şehir ortaya çıkarken ‘Körler Ülkesi’ olarak... »
Tayvan'ın Yilan bölgesinde Nanfangao limanındaki kemerli bir köprünün çökmesi sonucu en az 10 kişinin yaralandığı ve 5 kişinin kaybolduğu bildirildi. »
Kaleseramik, sektörün dünyadaki önemli buluşma noktası Cersaie Fuarı’nda 32’nci kez ziyaretçilerle buluştu. »
Antarktika’da çapı 1600 kilometrekareyi bulan ve ağırlığı 315 milyar ton olan dev bir buz kütlesi, ana karadan koptu. Uzmanlar bunun son... »
Beyoğlu'nda bulunan Cenevizlilerden kalan surlar can çekişiyor. Yaklaşık 700 yıllık surlar, bakımsızlıktan yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. »
Kamu lojmanlarının satılması için geçen yıl çıkarılan tebliğ ekonomik krize takıldı, 108 bin lojmandan sadece 3 bini satıldı. Bakanlık cazibeyi... »
Hatalı yapılan yol ve tüneller için, firmalardan hesap sormak yerine çifte para ödendi. Sayıştay raporunda, 15-20 yıl boyunca kullanılması... »
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 1 Ekim itibarıyla elektriğe yüzde 14,9 zam yapılacağı bildirildi. »
Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards (SotCA) Kent ve Mimarlık kategorisini genişleterek... »
Haberler » Gündem