• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Açıklandı
• Kandilli Ön Değerlendirme Raporunda Dikkat Çeken Veriler
• İstanbul’da 4 Binada Hasar İhbarı Alındı
• Kayapınar Şehir Hastanesi 3,5 Milyon Hastaya Hizmet Verecek
• Didim’de Ormanlık Alandaki Taşocağı Projesi Yargıya Taşındı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 17 Ağustos 1999 depremini değerlendirerek, olası depremle ilgili, "Minimum 7.2 ile... »
Kanal İstanbul için gizli kapaklı bir ihale daha yapıldı. Halkalı-Ispartakule Arası (Kanal İstanbul Geçişi) Demiryolu İnşaatı ihalesi özel... »
Silivri'de 2019 yılında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından ağır riskli olduğu için mühürlenen Sultangazi'deki 2 bina ile... »
Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası, 17 Ağustos... »
İBB’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmak üzere temmuz ayında kurduğu İstanbul Yenileniyor Platformu'na çok sayıda başvuru geldi.... »
Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 17 Ağustos’un 22. yıl dönümünde, depreme hazır olmak için finansal ve operasyonel çalışmaların devam... »
MSMB Mimarhane tarafından düzenlenen Mimarhane Öğrenci Projeleri Seçkisi 2021'in başvuru için son tarihi 10 Eylül 2021. »
TMB Başkanı M. Erdal Eren, Marmara Depremi’nin 22. yıldönümü kapsamında yaptığı açıklamada, “ehil yapı müteahhidi, güçlü yapı denetimi,... »
Bartın Valiliği, şiddetli sağanağın ardından oluşan sel afeti nedeniyle 49 aracın zarar gördüğünü, yıkık, acil yıkılacak, ağır hasarlı 46... »
Haberler » Gündem