• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Altı yıl önce depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve zemininde 1800 yıllık tarihi hamam kalıntılarının bulunduğu Kemeraltı’ndaki Kaptan... »
Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Buca'daki deprem sonrası ciddi uyarılarda bulundu: “Karşıyaka-Çiğli tetikte... »
Güngören Tozkoparan’da halkın tepkisine neden olan kentsel dönüşümün dayanağı olan imar planları İstanbul 3. İdare Mahkemesi tarafından... »
İran'ın Hoy kentinde, 5,9 büyüklüğünde meydana gelen depremde Van'ın Başkale ilçesinde evleri hasar görenler için TOKİ tarafından yaptırılan... »
Gökçeyamaç Mahallesi Muhtarı Recayi Kaya, "Dışardan bakıldığı zaman burada bir yapının olduğu anlaşılmıyor. Yemekhane, koğuşlar, çamaşırhane... »
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içme suyu isale hattının patlaması nedeniyle bazı işletmeleri ve apart otelleri su bastı. »
Sivas'ın Divriği ilçesinde Nuri Demirağ tarafından 81 yıl önce inşa edilen havalimanının yeniden sivil uçuşlara açılacağı bildirildi. »
İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 20 binada çatlaklar oluştu. »
Haberler » Gündem