• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Açıklandı
• Kandilli Ön Değerlendirme Raporunda Dikkat Çeken Veriler
• İstanbul’da 4 Binada Hasar İhbarı Alındı
• Kayapınar Şehir Hastanesi 3,5 Milyon Hastaya Hizmet Verecek
• Didim’de Ormanlık Alandaki Taşocağı Projesi Yargıya Taşındı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,7 ile 23 yılın yeni zirvesine çıkarken, mortgage... »
TÜREB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erden, sanayi yatırımcısının lojistik altyapıya kolay ulaşacağı ve insan kaynağının yoğun olduğu yerleri... »
Anadolu'nun ilk camisi olarak kabul edilen ve 6 Şubat'taki depremlerde tamamen yıkılan Habib-i Neccar Camisi'nin, Vakıflar Genel Müdürlüğü... »
Birlik Sağlık-Sen İzmir Şubesi, 2020 yılında meydana gelen İzmir depreminin ardından depreme dayanıksızlık raporu verilen 12 hastaneden... »
Hacettepe, İskenderun Teknik, Eskişehir Osmangazi ve Tayvan üniversiteleri ile İtalya Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü'nden bilim... »
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’de 4 yıldır sürdürdükleri mücadele ile 780 dönümlük Akbelen ormanlarını korumak için direnen köylülere,... »
Kırsal kalkınma hedefleri çerçevesinde köylerde içme suyu tesisi yapılan ve yenilenen ünite sayısının 78 bin 40'tan, 2028'e kadar, 84 bin... »
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Elazığ merkezli 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin ardından riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde... »
Güneş enerjisi santrallerinde (GES) yükseltilmiş fotovoltaik (PV) paneller kullanılarak enerji üretimi ve tarım faaliyetlerinin eş zamanlı... »
Haberler » Dünyadan