24 Ekim 2023 tarihli tüm haberler;
İBB, 1994 yılında yapılan Davutpaşa ve Merter ile 2002’de inşa edilen Dünya Ticaret Merkezi metro viyadüklerinde, depreme karşı güçlendirme... »
Kayseri'de Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Develi 2. Merhale Projesi'yle tünelle tersine akıtılan su... »
24 Eki2023
yapi.com.tr/AA
Bolu'nun Karacasu beldesinde Kuzey Anadolu Fay Hattı’nın geçtiği alanların tespit edilmesi amacıyla aralarında jeoloji ve jeofizik uzmanlarının... »
Trabzon Ortahisar’da deniz dolgusu ile elde edilen kara parçaları üzerine projelendirilen stadyum ve inşası süren Şehir Hastanesi’nin yanı... »
Van'ın Gevaş ilçesindeki Selçuklu Mezarlığı'nda yürütülen kazı ve restorasyon çalışmaları kapsamında 8 sandukalı mezar ortaya çıkarıldı. »
24 Eki2023
yapi.com.tr/AA
Diyarbakır'ın tarih, kültür ve manevi değerleri ile ön plana çıkan Eğil ilçesindeki kapalı 4 antik tünelden 2'si restore edilerek turizme... »
24 Eki2023
yapi.com.tr/AA
EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş, 2019'a kadar 7 bin-7 bin 500 megavat olan lisanssız güneş enerjisi proje toplamının şu an 35 bin... »
24 Eki2023
yapi.com.tr/AA
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapımı süren 605 tek... »
24 Eki2023
yapi.com.tr/AA
THBB Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek, "Bu yıl 115 milyon metreküp... »
24 Eki2023
yapi.com.tr/AA
Haberler » Gündem