30 Mart 2023 tarihli tüm haberler;
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından meydana gelen heyelanın dere yatağını... »
30 Mar2023
yapi.com.tr/AA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, Hiranur Vakfı’nın Sancaktepe'de bulunan vakıf binasında kaçak olduğu belirtilen bölümlerde... »
Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı Kulübü'nün düzenlediği Civil İstanbul Engineering and Architecture Conferences, yenilenen ‘Deprem’ konsepti... »
İzmir'de 49 yıllık bir okulda kolon ve kirişlerin hasarlı görüntüleri dikkat çekti. Eğitimin devam ettiği binaya ilişkin konuşan yurttaşlar,... »
Kahramanmaraş merkezli depremler, birçok konu gibi elektrik sisteminin güçlendirilmesi konusunu da gündeme getirirken, afetlere karşı yeniden... »
30 Mar2023
yapi.com.tr/AA
İstanbul'da olası bir depremin 7'nin üzerine gerçekleşebilmesi halinde 'çökme' ile gerçekleşecek tsunami senaryosu hazırlandı. »
Gayrimenkul hukuku uzmanları, kira davalarında ara bulucunun zorunlu olmasının önemli bir görevi yerine getireceğini, bu sayede davaların... »
30 Mar2023
yapi.com.tr/AA
Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Ericek Mahallesi esnafı, konteyner dükkanlarda hizmet verecek. »
30 Mar2023
yapi.com.tr/AA
Ordu'da göçmen kuşların güzergahı üzerinde bulunan ve özel mülk olan Durugöl ile çevresi, belediye tarafından "Yeşil alan yapılacak" denilerek... »
Haberler » Gündem