• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kastamonu'nun İnebolu ve Bozkurt ilçelerinde 5 Haziran'da etkili olan şiddetli yağışın ardından rüsubat temizliği ve çöken yolların yeniden... »
UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Bergama’daki Hacıhamzalar ve Terzihaliler köylerini içine alan 1780 metrekarelik alan, Enerji ve... »
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde taşkınları önlemek amacıyla 2017 yılında temeli atılan baraj, halen tamamlanamadı. 6 yıldır yapılamayan baraj... »
AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ev, iş yeri, ahır ve samanlık olmak üzere hasar gören yapılar için 137 bin 596 hak sahipliği başvurusu... »
İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax, ülkede ortalama konut fiyatlarının bu yılın mayıs ayında 286 bin 582 sterlin olduğunu açıkladı. »
Kahramanmaraş'ta "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerde yıkılan ve birçok kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi'nin müteahhitlerinden... »
2023 yılının ilk çeyreğinde İstanbul'da Sulh Hukuk mahkemelerinde açılan davaların yaklaşık yüzde 65'i ev sahipleri ile kiracı arasındaki... »
KOSGEB, Karadeniz Bölgesi'ndeki sel felaketinden etkilen Samsun, Amasya, Sinop ve Kastamonu'daki işletmelerin acil ihtiyaçları için sıfır... »
İmrahor Camii’nde başlatılan restorasyon çalışması kapsamında ağaçlar kesilerek, konteyner kuruldu. Arkeolog Ömer Faruk Yavaşçay “Tarihi... »
Haberler » Gündem