• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Alper Doğruer 6 Şubat depreminin yıldönümü vesilesiyle, depremlerin kaçınılmaz gerçekler olduğunu belirtiyor... »
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bartın'da 43 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasına ilişkin eski Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK)... »
Mimar Sinan'ın bilinmeyen isim ile sıfatları Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Kayseri Temsilcisi Prof. Dr. Osman... »
Uşak'ın Banaz ilçesinde yol yapımı sırasında bulunan ve 10 ila 16 milyon yıl öncesine ait olduğu tespit edilen 2 ağaç fosili koruma altına alındı. »
Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından oluşan hasarın giderilmesi ve yaraların sarılması amacıyla uluslararası finans kuruluşlarından... »
İç Mimar ve Sanatçı Oğuz Yalım, 10 Şubat’ta Goba Art&Design Galeri’de kapılarını açacak olan son kişisel sergisi “Bazı Duraklar” ile içindeki... »
Avrupa Birliği'nin (AB) Copernicus uydu izleme sistemiyle yapılan ölçümlere göre geçen ayın şimdiye kadar kaydedilen "en sıcak ocak" olduğu... »
Küresel iklim değişikliğiyle birlikte seller giderek daha yaygın hale gelirken, bu doğa olayının ekonomiye verdiği zarar gün geçtikçe artıyor. »
VitrA Woodart Karo Koleksiyonu ile yüzeylere ceviz ve meşenin doğallığını yansıtıyor. »
Haberler » Gündem