• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Klasik mitolojide "yol ağızlarının, kapıların, gecenin, büyünün, cadılığın ve hayaletlerin tanrıçası" olarak kabul edilen Hekate'ye adanmış... »
Rekabet Kurulu, Türkiye'de asansör bakımı ve onarımı alanında faaliyet gösteren bazı teşebbüslere soruşturma açılmasını kararlaştırdı. »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "131 dönümlük dev GES bir yılda 15 milyon kilovatsaat enerji üretecek, yılda 60 milyon... »
Türkiye’nin gözde turizm merkezlerindeki ormanlık alanlar 5 yıldızlı otel yapılabilmesi için yerli ve yabancı şirketlere tahsis ediliyor. »
İzmir Körfezi'nde kirliliğin etkisiyle çok sayıda ölü balığın kıyıya vurduğu görüldü. »
DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'ndeki arazi toplulaştırma (AT) ve tarla içi geliştirme hizmetlerine... »
TÜİK 2024 yılı Temmuz ayına ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı. Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,8 seviyesinde gerçekleşti. »
Elazığ Belediyesi, mücavir alan içerisinde bulunan merkeze bağlı Sarıçubuk köyünde muhtardan habersiz yerleşke sınırlarını değiştirdi. Yapılan... »
2023’te 250 yataklı hastane yapımı, 700 milyon TL bedelle bir firmaya ihale edildi. Seçimden birkaç hafta önce hafriyat yapıldı ancak gerisi gelmedi. »
Haberler » Gündem