KELİME:

TARİH SEÇ:

HARF SEÇ:

Listele
G
Gökbel Vadisi Türkiye’nin En Büyük Jeopark Projesine Ev Sahipliği Yapmaya Hazırlanıyor

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan Gökbel Vadisi, 'Jeopark Projesi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bünyesinde barındırdığı Stratonikeia ve Lagina antik kenti ile tarihi ve antik mekanlara sahip olan Yatağan'da belediye, projenin hayata geçirilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gökçe Aksoylar / Y. şehir plancısı

Gökçeada Belediyesinin İki İnşaatına Yıkım Kararı

Çanakkale Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca alınarak, belediyeye tebliğ edilen karar gereğince, biri sit alanında kalan iki inşaatın yıkım işleminin 60 gün içinde gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Gökçeada Enerjisini Temiz Kaynaklardan Sağlayacak

Gökçeada'daki 2 megavat kapasiteli yenilenebilir enerji santrali, kurulacak sanal güç santrali sistemine entegre edilecek ve temiz kaynaklardan elektrik arzına imkan tanıyacak.

Gökçeada Havaalanı Açılıyor

Gökçeada Havaalanı'na, prefabrik bir terminal binası, apron ve giriş-çıkış noktalarının yapımını tamamlayan DHMİ Genel Müdürlüğü, havaalanını 19 Haziran'da açmayı planlıyor. Gökçeada Havaalanında çalışacak DHMİ personelinin görevlendirilmesi konusunda da sona gelindi. Yetkililer, ''yasak bölge''de olan Gökçeada'da yer alan havaalanının sadece

Gökçeada için Karar Verildi!

Bozcaada'daki koyların kurtulmasının ardından gözler Gökçeada'ya çevrilmişti. Gökçeada için de iyi haber geldi.

Gökçeada ile Bozcaada Yağmaya Açılıyor

Türkiye'nin en büyük adası Gökçeada ile 3. büyük adası Bozcaada, Ege Denizi'nin sakin köşelerinden. Ancak hükümet buraların yeni rant merkezleri haline gelmesi için yeni bir çalışma içinde.

Gökçeada Koyları İhaleye Çıkarıldı

Gökçeada Belediyesi, adanın Gizli Liman bölgesinde bulunan 50 bin metrekarelik alanı “yap-işlet-devret” modeliyle ihaleye çıkardı.