Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

5. İMOB Tasarım Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

MOSDER, ITF, EUF VE UFI tarafından beş kategoride düzenlenen 5. İMOB Tasarım Yarışması'nda; Teleset Mobilya, “Yemek Odası”, “Yatak Odası” ve “Genç Odası” kategorilerinde birinciliğe değer görüldü. “Oturma Grubu”nda birinciliği Doğtaş Mobilya alırken, “Aksesuar” kategorisi birincisi ise Milano Mobilya oldu.

yapi.com.tr
1 5. İMOB Tasarım Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

'Form' genç odası, Teleset Mobilya

İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) bünyesinde düzenlenen ve bu yıl 51 firmanın yaklaşık 140 ürünle katıldığı tasarım yarışmasında ödül kazananlar açıklandı.

MOSDER (Mobilya Sanayicileri Derneği), ITF, EUF VE UFI tarafından beş kategoride düzenlenen 5. İMOB Tasarım Yarışması'nda; Teleset Mobilya, “Yemek Odası”, “Yatak Odası” ve “Genç Odası” kategorilerinde birinciliğe değer görüldü. “Oturma Grubu”nda birinciliği Doğtaş Mobilya alırken, “Aksesuar” kategorisi birincisi ise Milano Mobilya oldu.


'Vision' yemek odası, Teleset Mobilya

Teleset Mobilya'yanın birinciliğe değer görülen “Vision” yemek ve yatak odası takımları ile “Form” genç odası; Teleset Tasarım Ekibi ile tasarımcı Ümit Altun’un kurucusu olduğu DesignUM tarafından gerçekleştirildi.


'Vision' yatak odası, Teleset Mobilya

İstanbul Mobilya Fuarı 5. İMOB Tasarım Yarışması ödülleri, 2 Şubat 2011 Çarşamba akşamı Yeşilköy CNR fuar alanında düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Teleset Mobilya adına ödülleri teslim alan Birlik Şirketler Grubu Genel Müdürü Fevzi Menteş, kazandıkları ödülleri Tasarım Ekibi ile birlikte üç kez sahneye gelerek aldı. Bu başarıya tüm Teleset ailesi ve çözüm ortaklarının katkıları ile eriştiklerini söyleyen Menteş, ödülleri onlara armağan etti.


Teleset hakkında
Teleset Mobilya, masif ahşap mobilya üretimi alanında faaliyet göstermek üzere 1959 yılında kuruldu ve sektördeki bu tecrübesini, son 20 yıldır modüler mobilya üretiminde yoğunlaştırdı. Ülkemizin bu köklü ve öncü kuruluşu, bağlı bulunduğu Birlik Şirketler Grubu bünyesinde geçtiğimiz yıl yaşanan yeni yapılanma sonrasında, gerek yönetiminde gerek ürün yelpazesinde yaptığı atılımlarla müşteri memnuniyetini zirveye taşıdı. Bu özverili ve başarılı çalışmaların bir sonucu olarak da Teleset Mobilya’nın Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001 Belgesiyle tescillendi.

Teleset Mobilya, elli yılı aşkın kaliteli üretim geleneğini çağdaş ev yaşamına kazandırdığı yenilikçi tasarımlarıyla her geçen gün daha ileriye taşıyor. En son teknolojiye sahip tesislerinde modern, fonksiyonel, şık, sağlam, minimalist ve konforlu ürünlere imzasını atıyor. Teleset, bu özgün ürünlerini, işlevselliği ön plana çıkararak rahatlık ve zarafetle bütünleştiriyor.

Teleset’in “Her Oda Son Moda” sloganıyla satışa sunduğu geniş ürün yelpazesinde yatak odaları, yemek odaları, çocuk ve genç odası grupları, oturma grupları, duvar üniteleri, ayakkabılıklar, portmantolar, çalışma masaları ve kitaplıklar bulunuyor. Bu özel ve seçkin ürünler, tüketicilerin mobilya konusundaki tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/5-imob-tasarim-yarismasi-odulleri-sahiplerini-buldu_85521.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • başarılarınızın devamı dileği ile tüm ekip arkadaşlarımızı cani gönülden kutlarım. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!