Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beton Ankara 2016 Fuarı

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ekonominin lokomotifi olan inşaatın en temel kollarından hazır beton ve ilgili sektörleri aynı çatı altında buluşturuyor. Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu’nun büyük aktörleri 18 – 20 Şubat 2016 tarihleri arasında Congresium Ankara’da.

yapı.com.tr

Fuarlar

 Beton Ankara 2016 Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 18 Şubat 2016
BİTİŞ TARİHİ: 20 Şubat 2016
YER: Congresium
ŞEHİR: Ankara
DÜZENLEYEN:

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)

+ Ajandama Ekle

Bu sene sekizincisi düzenlenen "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri Ekipmanları Fuarı" Ankara Sanayi Odası, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından da destekleniyor. Beton 2016 Fuarı’nı Ortadoğu başta olmak üzere Afrika ve Asya'dan firmalar ziyaret ediyor.

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye hazır beton sektörü, bugün 107 milyon metreküp hazır beton üretimiyle son 7 yıldır Avrupa’daki ülkeler arasında lider konumda ve dünyanın en büyük üçüncü hazır beton üreticisi. Bu liderlik büyük sorumlulukları da beraberinde getiriyor. Türkiye Hazır Beton Birliği olarak ülkemizde kullanılan betonun tamamının kaliteli üretilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz."

Beton 2016 Fuarı; Ankara Sanayi Odası, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından da destekleniyor. Beton 2016 Fuarı’nı Ortadoğu başta olmak üzere Afrika ve Asya'dan firmalar ziyaret ediyor.

Fuarda beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi beton ve agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunulacak. Fuarda ziyaretçiler sektördeki yenilikleri anlama, toplu alım yapabilme ve sektörü yakından takip edebilme imkânına sahip oluyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/-beton-ankara-2016-fuari-_143224.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!