Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

13. ARCHIPRIX-Türkiye Ödül Töreni Program Değişikliği

Doğan Hasol, Şevki Vanlı, Hülya Yürekli ve Ferhan Yürekli kuruculuğunda bu yıl 13. kez düzenlenen ARCHIPRIX- Türkiye yarışmasında dereceye girenler, ödüllerine kavuşuyor. Çimsa Ana Sponsorluğu’nda düzenlenen yarışmanın ödül töreni 13 Kasım 2008 Perşembe günü, saat 19.00’da İstanbul’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

yapi.com.tr

Diğer

13. ARCHIPRIX-Türkiye Ödül Töreni Program Değişikliği
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 13 Kasım 2008 19:00
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı
DİĞER BİLGİLER: YEM T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10 Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı T: (312) 490 32 55-56 F: (312) 490 54 90
+ Ajandama Ekle

STRONG>Archiprix Türkiye 2008 Ödül Töreni Programında değişiklik yapıldı. Tören kapsamındaki Odile Decq konferansı, mimarın ani rahatsızlığı nedeni ile iptal edildi. İlan edildiği gibi gerçekleştirilecek olan ödül töreninden sonraki kokteyele Ayşe Gencer Trio eşlik edecek.

Doğan Hasol, Şevki Vanlı, Hülya Yürekli ve Ferhan Yürekli kuruculuğunda bu yıl 13. kez düzenlenen ARCHIPRIX- Türkiye yarışmasında dereceye girenler, ödüllerine kavuşuyor. Çimsa Ana Sponsorluğu’nda düzenlenen yarışmanın ödül töreni 13 Kasım 2008 Perşembe günü, saat 19.00’da İstanbul’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

Ödül törenine yarışmaya katılan tüm projelerin izlenebileceği yarışma sergisi de eşlik edecek. Sergi Yapı-Endüstri Merkezi’nde 15 Kasım 2008 tarihine kadar gezilebilecek. Ayrıca, yarışmaya katılan tüm projelerin bir arada bulunacağı yarışma kataloğu, YEM Yayın tarafından hazırlanarak yine aynı gün ödül töreninde ilgililerin beğenisine sunulacak. 

Türkiye’deki tüm mimarlık okullarını ortak bir platformda buluşturarak yapıcı bir rekabet ortamı yaratan ve mimar adaylarının ufkunu genişleten ARCHIPRIX-Türkiye Yarışması, bugüne kadar 27 üniversiteden 773 öğrenciyi bir araya getirdi. ARCHIPRIX-Türkiye yarışmasının bir diğer özelliği ise; 1996’dan bugüne kadar ödül alan 97 genç mimarın, mesleki başarılarına ulaşmaları yolundaki ilk adımı temsil ediyor olması.


ARCHIPRIX– Türkiye 2008 seçici kurulu; Stuttgard Üniversitesi'nde mimarlık eğitimini tamamlayan ve en son Galatasaray Spor Kulübü'nün Seyrantepe'de yapılması gündemde olan stadyum projesi ile adından söz ettiren Mete Arat, Fransa’nın en önemli mimarlık okullarından Paris’teki Ecole Speciale d'Architecture’ün Dekanı olan ve bürosunda da birçok ödüllü projeye imza atan Odile Decq, 1999 yılı Archiprix 1.si ve 2004 yılında Ağa Han Mimarlık Ödülü’nü alan “B2 Evi”nin proje mimarlarından Eylem Erdinç, Archiprix Türkiye Grubu adına YEM Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol (Jüri Başkanı) ve Türkiye’nin başarılı mimarlarından Haydar Karabey’den oluşuyor.


Archiprix Türkiye 2008 Ödül Töreni Programı:    

19.00 - 19.45 Ödül Töreni

19.45 - 21.30 Sergi Açılışı, Kokteyl ve Ayşe Gencer Trio Performansı (Serkan Özyılmaz-klavye, İmer Demirer-trompet, Ayşe Gencer-vokal)


Ödül alan projeler ve mimarlar ile ilgili detaylı bilgi edinmek için www.archiprixturkiye.org sayfasını ziyaret ediniz.

Sınırlı sayıda kontenjan olması nedeni ile ödül töreni için kayıt yaptırmak gereklidir.
Lütfen katılım için www.yemetkinlik.com/archiprix2008 adresinden kayıt olunuz.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/13-archiprix-turkiye-odul-toreni-program-degisikligi_64390.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!