Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2011 Betonart Mimarlık Yaz Okulu

Yüksek mimar Can Kaya küratörlüğünde düzenlenecek olan 2011 Betonart Mimarlık Yaz Okulu’na Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Mimarlık Bölümü 3. sınıftan 4. sınıfa geçmiş mimarlık öğrencilerinden birer öğrenci seçilerek alınacak. Öğrencilerin konaklama ve yemek ücretleri, Betonart tarafından karşılanacak.

yapi.com.tr

Eğitimler

2011 Betonart Mimarlık Yaz Okulu
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Temmuz 2011
BİTİŞ TARİHİ: 22 Temmuz 2011
YER: Çanakkale
DÜZENLEYEN: Betonart Dergisi
DİĞER BİLGİLER: E: betonart@tcma.org.tr
+ Ajandama Ekle

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin (TÇMB) mimarlara yönelik olarak yayımladığı Betonart dergisinin çimento ve betonun alternatif kullanım olanaklarını araştırmak, çevre duyarlılığını ve fiziksel çevre kalitesini arttırmak amacıyla mimarlık bölümü öğrencileri için düzenlediği 2011 Betonart Mimarlık Yaz Okulu'na başvurular 08 Haziran Çarşamba günü sona eriyor. Yaz okuluna katılmak isteyen öğrencilerin www.tcma.org.tr'den temin edecekleri katılım formlarını betonart@tcma.org.tr adreslerine iletmeleri gerekiyor. Programa seçilen öğrencilere duyurum 14 Haziran Salı gününe kadar e-mail ile yapılacak. 2011 Betonart Mimarlık Yaz Okulu'nun bu yıl proje konsepti 'Yeri Tasarlamak' olarak belirlenmişti.

2011 Betonart Yaz Okulu'nun küratörlüğünü yapan Can Kaya, konsepti şöyle açıklıyor: "2007 yılında 'Karşıla(ş)ma' konseptli Betonart Yaz Okulu'nun ardından, bu sene yine uygulamaya dönük bir yaz okulu süreci bekliyor bizleri. Bu sene düşünülen, bir köyü ikiye bölen yol üzerinde bulunan bekleme, birikme ve dinlenme gibi işlevleri üstlenen kamusal alana yönelik bir düzenleme yapmak. Bu düzenlemeyi yaparken çıkış noktamız 'yer (zemin)'. Yani, tüm bu işlevleri bir arada tutan aynı zamanda ayrıştıran veya sınırlarını bulanıklaştırma potansiyeline sahip olan zemin".

2011 Betonart Mimarlık Yaz Okulu'na Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Mimarlık Bölümü 3. sınıftan 4. sınıfa geçmiş mimarlık öğrencilerinden birer öğrenci seçilerek alınacak. Öğrencilerin konaklama ve yemek ücretleri Betonart tarafından karşılanacak.

Küratör:

Can Kaya

Moderatörler:

Banu Binat
Sait Ali Köknar
Deniz Güner
Ferhan Yalçın
Filiz Şahin
Büşra Al
Yelta Köm

Atölye Koodinatörü:

Handan Kırımtay

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/2011-betonart-mimarlik-yaz-okulu_87739.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!