Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2014 WAF Dünya Mimarlık Festivali

Dünyanın en önemli mimarlık etkinliklerinden biri olan ve bu sene yedincisi düzenlenen WAF Dünya Mimarlık Festivali, 1-3 Ekim 2014 tarihleri arasında GROHE’nin sponsorluğunda Singapur’da yapılacak. Etkinliğin medya ortakları arasında, Türkiye'den sadece YAPI Dergisi yer alıyor.

yapi.com.tr

Buluşmalar

2014 WAF Dünya Mimarlık Festivali
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 1 Ekim 2014
BİTİŞ TARİHİ: 3 Ekim 2014
YER: Marina Bay Sands Hotel, Singapur
DÜZENLEYEN:

i2i Events Group

ANA SPONSORLAR:

GROHE

DESTEKLEYENLER:

YAPI Dergisi'nin medya ortaklığında

WEB ADRESİ:

www.worldarchitecturefestival.com

DİĞER BİLGİLER:

info@worldarchitecturefestival.com

+ Ajandama Ekle

Singapur, 1-3 Ekim tarihleri arasında uluslararası mimarlık camiasını Marina Bay Sands Hotel’de düzenlenecek olan WAF - Dünya Mimarlık Festivali'nde ağırlayacak. Etkinlik, mimarlıktaki son gelişmelerin paylaşıldığı bir ortam yaratırken, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından mimar ve tasarımcıların fikir alışverişi için bir araya geldikleri bir buluşma niteliği de taşıyor.

65 ülkeden 2.000’i aşkın ziyaretçinin katılması beklenen WAF 2014’te;

- Finale kalan mimarlar tarafından 288 proje sunulacak,
- Festival Galerisi'nde 517 proje görülebilecek,
- Carlo Ratti, Michel Rojkind ve Pernilla Ohrstedt gibi geleceği şekillendiren 70 konuşmacının sunumları izlenebilecek,
- "Küresel Kent Güncellemeleri" ve "Kentsel Dönüşüm" başlıklı 7 oturum gerçekleşecek.

Paul Monaghan, Lyndon Neri ve Manuelle Gautrand'ın da aralarında yer aldığı 95 kişilik uluslararası jüri tarafından yönetilen ödül programı kapsamında, 'Yılın Binası' büyük ödülünün yanı sıra; 'Yılın Gelecek Projesi', 'Yılın Peyzaj Projesi' kategorileri ile tamamlanmış yapıların değerlendirildiği diğer alt kategorilerde pek çok ödül verilecek.


GROHE'nin yeni ürünleri ilk kez WAF'ta

GROHE, dünyanın önde gelen mimarlık forumunun kurucu üyesi ve başlıca sponsorlarından biri olarak, bu platformu yeni ürünlerinin lansmanını gerçekleştirmek ve mevcut batarya ve armatür yelpazesinden seçilen önemli parçaları sunmak amacıyla değerlendirmeyi hedefliyor.

“Yedi yıl önce gerçekleştirilen ilk etkinlikten bu yana festivale katılıyoruz ve WAF’ın geleceğine her zaman inandık” diyen Grohe AG Satış Direktörü Michael Rauterkus , festivale ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Festival, aradan geçen zaman içinde, her yıl kişisel fikir alışverişine ve network oluşturmaya büyük değer veren yüksek nitelikli profesyonellerden oluşan bir kitleyi kendine çeken bir mıknatıs haline geldi. Proje iş kolundaki çözüm ortağı olarak, mimar ve tasarımcıların desteklenmesinin gerekliliğine inanıyor ve bu kapsamda WAF’ın en önemli ödülü olan 'Yılın Binası' ödülünün de sponsorluğunu yapıyoruz. Bu şekilde, yaratıcı fikirleri canlandırmak ve sektörü daha da ileriye taşımak istiyoruz.”



WAF’ta sergilenecek olan GROHE ürünleri arasında, birçok inovasyonun yanı sıra, yakın zamanda en popüler batarya serileri arasına katılan bir dizi tek kumandalı batarya da bulunuyor. Bu serilerin artık XS ile XL arasında değişen çıkış ucu yüksekliklerinde üretilmesi ile, mimar ve tasarımcılar hem fonksiyonu hem de biçimi ile tasarımlarına ve tercih ettikleri lavabolara en iyi şekilde uyan bataryaları seçebilecekler. 'Best match' uygulaması , en iyi lavabo&batarya kombinasyonunu seçmenizi sağlayarak, asgari su sıçraması ile su deneyimini daha da güzel kılıyor.

GROHE, festivalde ayrıca piyasaya yeni sürdüğü Sensia® IGS klozetini de sergileyecek. Kişiselleştirilmiş temizlik seçeneklerinin programlanabildiği bu yeni nesil klozetler, tüm modern banyo dekorlarına uyum sağlayacak şekilde tasarlandı.

GROHE sponsorluğunda düzenlenen Dünya Mimarlık Forumu'nun katılımcıları, festivalde profesyonel atölye çalışmalarından ürün sunumlarına, ödül törenlerinden kişisel fikir alışverişi ve network oluşturma fırsatına kadar pek çok imkandan bir arada faydalanabilecek.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/2014-waf-dunya-mimarlik-festivali_124880.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!