Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2D1 Tasarım Toplantıları - OTEL

2D1 Tasarım Toplantıları'nın üçüncüsünde, özelleşmiş fonksiyonlar barındıran, hizmet stratejisi paralelinde misafirlere mekansal bir deneyim yaşatmayı hedefleyen, interaktif sosyal mekanlar olarak "oteller" mercek altına alınacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

2D1 Tasarım Toplantıları - OTEL
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 26 Mart 2015
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)

WEB ADRESİ:

www.yemetkinlik.com

DİĞER BİLGİLER:

A: Yeşilçimen Sokak, No: 12/430, Fulya, İstanbul
T: (212) 266 70 70

+ Ajandama Ekle

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)'in yapı profesyonellerine yönelik 2D1 Tasarım Toplantıları dizisi "Otel" ile devam ediyor.

Türkiye’de mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca buluşturacak en önemli etkinliklerden biri olması hedeflenen 2D1 Tasarım Toplantıları'nın üçüncüsü 2D1 Otel, 26 Mart 2015 Perşembe günü YEM'de düzenlenecek.

Etkinlikte; günümüzde "geçici konaklamalar süresince ev konforu sunmayı hedefleyen mekanlar" klişesinin çok ötesinde, birçok farklı tema etrafında özelleşmiş fonksiyonlar barındıran, hizmet stratejisi paralelinde konaklayacak kişilere mekansal bir deneyim yaşatmayı hedefleyen, interaktif sosyal mekanlar olarak "oteller" mercek altına alınacak.


Konuşmacılar:

Aslı Özbay
Mimar, Argos Yapı Genel Müdürü


1964 Ankara doğumlu. 1988 MSÜ Mimarlık Fakültesi - Mimarlık Bölümü’nden lisans; 2001 ODTÜ Mimarlık - Restorasyon Bölümü’nden yüksek lisans aldı. 1987-1990 yılları arasında Mimarlar Odası Genel Merkezi’nde, Mimarlık Dergisi ve oda yayınları Yayın Sekreterliği, Mimarlık Sergisi ve Ödülleri, Çağdaş Türkiye Mimarlığı Sempozyumları, Mimarlık Müzesi…vb mesleki etkinlikler ağırlıklı konularda, 6 yılı profesyonel olarak, etkin görev üstlendi. “Mimarlık Meslek Yasası” çalışmalarının Oda gündeminde yoğun olarak yer aldığı 1992-95 döneminde, Genel Sekreter Yardımcısıydı. 2000-2001 döneminde Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve Şube Sekreteri oldu. 2002-2004 yılları arasında Mimarlık Dergisi ve Ankara Şubesi yayın kurullarında görev aldı. 1990-1992 yıllarında Yapı-Endüstri Merkezi Ankara Şube Müdürü oldu. 1996-1998 yıllarında Vanlı Mimarlık Vakfı Genel Sekreteri ve TSMD Yayın Sekreteri olarak çalıştı. 1998-2002 yılları arasında free-lance yayın editörlüğü yaptı. 2002’den sonra TH-İDİL Mimarlık Şehircilik AŞ ekibiyle birlikte serbest mimarlık çalışmalarına katıldı ve restorasyon işlerinin yürütücülüğünü üstlendi. 2010'dan buyana Kapadokya'da, Uçhisar merkezli Argos Yapı'nın genel müdürü olarak restorasyon işlerine devam ediyor.


Gülfem Karaer
Mimar, MAR Mimarlık Kurucu Ortağı


1970 yılında Ankara’da doğdu. Mimarlık eğitimini 1987-1991 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde, yüksek Lisans eğitimini de aynı üniversitenin, Mimarlık Bölümü’nde tamamladı. 1994 yılında Mar Mimarlık’ı kurdu. Mesleki çalışmalarına o günden beri Mar Mimarlık çatısı altında devam etmektedir. 2012 yılından beri, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde ‘Misafir öğretim görevlisi’ olarak ‘Uygulama Projesi’ derslerine katılmaktadır.


Hakan Özkaşıkçı
Mimar, InterContinental Hotels Group - Güney Avrupa ve Türkiye Tasarım Yöneticisi


Hakan Özkaşıkçı, tasarım yönetimi ve koordinasyon faaliyetlerinde kolektif uluslararası deneyime sahip bir mimar ve tasarımcıdır.  Bununla paralel olarak, sürdürülebilir tasarım ilkeleri ve geleceğin ağırlama endüstrisi üzerine  çalışmaları olan bir akademisyendir. Hakan Özkaşıkçı şuanda InterContinentalHotels Group-IHG bünyesinde Güney Doğu Avrupa ve Türkiye Geliştirme Mimarı görevindedir.  Bu bağlamda, 20’den fazla çeşitli projeyi yöneten Kaşıkçı, aynı zamanda IHG'nin tanınmış ve küresel portföyü için benzersiz koruma programı olan Green Engage için yenileme tasarım ilkelerinin hazırlanmasında aktif bir rol oynamaktadır. Green Engage, IHG'nin ayak izini kontrol etmeyi amaçlayan en büyük otel  grubu olmak için başlattığı kurumsal sorumluluk stratejisi projesidir. Kaşıkçı, bu programının geliştirilmesi ve uygulanması için önemli bir katkıda bulunmaktadır.


Sayeli Uysal Ayaydın
İç Mimar, Hirsch Bedner Associates - HBA Direktörü


İçmimarlık eğitimini 1995 yılında İngiltere'de tamamladı.1999 yılında once HBA Londra ofisinde daha sonra HBA Dubai ofisinde tasarım direktörü olarak çalıştı. 2012 yılında şirketinin 18. ofisi olan HBA İstanbul ofisini kurdu. Beş yıldızlı otel tasarımı uzerine uzmanlaştı ve 20 yıldır bu sektörde dünyanın çeşitli yerlerinde ödüllü projelere imza attı.

Görev aldığı projelerden bazıları: The Landmark Hotel London, Qasr Al Sarab, Anantara Abu Dhabi, Badrutts Palace Hotel Switzerland, St. Regis Saadiyat Island UAE, Hotel Inter-Continental Phoenicia Beirut, Zorlu Centre, Raffles Hotel Istanbul, Emaar Address Hotel Istanbul

Ödülleri: CID Awards 2010 Interior Designer of the Year Award, MENA (Middle East and Africa) region; Hospitality Design Awards, New York 2010, Best Public Spaces and Best Spa Award; IHMRS Gold Key Finalist for Best Resort Design; Condé Nast Traveler Gold List 2009, Badrutts Palace Hotel; Conde Nast Traveller Gold List 2011, Jumeirah Carlton Tower

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/2d1-tasarim-toplantilari---otel_129094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!