Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi | UYAK2018

Yeraltı yapıları, kazı ve destekleme teknolojilerindeki son gelişmeler, tünelcilik ve madencilik sektörlerindeki yeraltı kazılarıyla ilgili yeni çözümler ile uygulamaların derlenmesi ve sektör paydaşlarının bir araya gelmesi amacıyla düzenlenen 4. Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi 13-14 Eylül'de İstanbul’da yapılacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi | UYAK2018
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 13 Eylül 2018
BİTİŞ TARİHİ: 14 Eylül 2018
YER: Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center
DÜZENLEYEN:

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve Tünelcilik Derneği

DESTEKLEYENLER:

İTÜ Maden Fakültesi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği, Agrega Üreticileri Birliği, Türkiye Hazır Beton Birliği

WEB ADRESİ:

www.uyak.org.tr

+ Ajandama Ekle

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve Tünelcilik Derneği, tüm sektör paydaşlarını, tünelcilik ve madencilik alanından yerli ve yabancı delegeler ile bu sektördeki şirketlerin katılımıyla gerçekleşecek olan 4. Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi | UYAK2018’e davet ediyor.

UYAK2018’in temel amacı tünelcilikte ve madencilikte yeraltı kazıları ve yapıları alanında çalışma yürüten sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmek ve konunun bilimsel ve teknik olarak irdelenerek meslektaşlarımız ve sektörün gelişimine katkıda bulunmaktır.

İTÜ Maden Fakültesi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği, Agrega Üreticileri Birliği, Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından desteklenen sempozyum ile ilgili detaylı bilgiye www.uyak.org.tr adresinden ulaşılabilir.

 

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/4-uluslararasi-yeralti-kazilari-sempozyumu-ve-sergisi-uyak2018-_167183.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!