b>Flex-c-ment Dekoratif Beton Sistemleri Artık Türkiyede de Üretiliyor
5.ULUSLARARASI DEKORATİF BETON SEMİNERİ 7-9 ŞUBAT 2005 TARİHİNDE ANDY YODER TARAFINDAN İSTANBULDA VERİLECEK
Türkiye de üretimi başlatılan Flex-c-ment duvar ve zemin kaplama sistemleri
Duvar ve zeminlere 3 boyutlu doğal taş ve tuğla görünümü kazandıran çimento bazlı bir karışımdır. Tek bir uygulamada 7-8 cm’ye varan kalınlıkta var olan beton, tahta, alçıpan yüzeylere tatbik edilebilir. Bu sistemin en büyük özelliği pratik uygulama kolaylığı ve son derece gerçekçi görünümüdür. Kullanıldığı alanlardan bazıları şunlardır;
-Duvarlar,zeminler,şömine ve merdivenler, kemer ve kolonlar, patika yollar ve kaldırımlar.
Flex-c-ment ürünleri baskı beton ve benzeri ürünler ile karşılaştırıldığında minimum hazırlık gerektiren hem dikey hem de yatay kaplama sistemleri içerir. Kumlama, asitleme, kazıma gibi ön hazırlıkları büyük ölçüde azaltır.
Andy Yoder Flex-c-ment sistemlerini uygularken 3 özelliğin önem kazandığını belirtiyor; Ustalık, Yaratıcılık, Karakter. 30 yıllık bir çalışmanın ürünü olan sistem ancak 3 günlük bir eğitim sonrasında satın alınabiliyor. Bu üç günlük eğitim sırasında sınırlı sayıda katılımcıların herbiri duvar ve zemin panelleri üzerinde mutlaka birkaç duvar ve zemin kaplama işlemi gerçekleştiriyorlar. Eğitim sonrasında uygulamacı sertifikası alan katılımcılar inşaat alanındaki bu benzersiz ürünü projelerinde uygulamaya geçiyorlar. Seminer uluslararası nitelikte olduğundan hem yabancı hem de Türk katılımcılara açık. İngilizce verilen seminerde anında Türkçe tercüme hizmeti de gerçekleştirilmekte.
Bilgi için: DBS LTD.,Tel: (216) 457 8047, veya "www.dekorbeton.com/eğitim" sayfası.
E-mail: dbs@turk.net", info@dekorbeton.com"
|