Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

artSumer Modern Sanat Galerisi Açılıyor

artSumer Modern Sanat Galerisi 5 Ocak Çarşamba günü Arnavutköy’de sanatseverlere kapılarını açıyor. İki katlı galerinin üst katında ‘Sanatın Sözler

NTV-MSNBC

Sergiler

artSumer Modern Sanat Galerisi Açılıyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Ocak 2005
BİTİŞ TARİHİ: 1 Şubat 2005
+ Ajandama Ekle

b>artSumer Modern Sanat Galerisi 5 Ocak Çarşamba günü Arnavutköy’de sanatseverlere kapılarını açıyor. İki katlı galerinin üst katında ‘Sanatın Sözleri’ isimli sergi yer alırken alt katta da çağdaş Türk ressamlarının karma sergisi yer alacak.

artSumer Modern Sanat Galerisi 5 Ocak’ta kapılarını açıyor. “Sanatın Sözleri-Statement in the Art” adlı açılış sergisinin küratörü New York’tan Ron Morosan.

New York’ta yaşayan, uluslararası platformda pek çok sergi hayata geçirmiş bir sanatçı ve küratör olan Ron Morosan, artSumer Modern Sanat Galerisi’nin açılış sergisinin küratörlüğünü yapıyor.
University of Iowa’dan resim ve sanat tarihi master derecesi sahibi olan Morosan’ın pek çok projesi ödül almış. Sanatçının kendi eserleri ABD’de müze ve kişisel koleksiyonlarda olduğu kadar, İspanya ve Japonya’da da koleksiyonlarda bulunmakta.
Ron Morosan aynı zamanda New York’ta plastik sanatlar konusunda eğitmenlik yapmakta. Güncel sanatla ilgili sosyal konularda, pek çok söyleşiler ve sempozyumlarda yer almış.


SANATIN SÖZLERİ-Statement in the Art
küratör Ron Morosan
Sanatçılar: Karen Shaw, Miriam Bloom, Judith Henry, Jurgen Wolf, Ron Morosan


Bugünün sanat dünyasında, görsel sanatlar, resim-çizim-grafik-yazı ve sosyal-psikolojik yorumların iç içe geçtiği bir hiper-görsel lisana dönüşmekte ve tüm bu boyutları içeren yeni bir kreatif platform oluşturmakta. Bu “çok yönlü - ortak söylemli” akım, yeni görsel buluşlar ve yeni kavramların yaratıcı eserlere dönüşmesine fırsat tanımakta.
Sözcükler nesneler gibi, imajlar sözler gibi, sözcükler heykeller üstünde, sözler çizimler içinde. Serginin teması olan “sözler” New York’lu sanatçılar tarafından çeşitli mecralarda farklı tarzlarla işlenmiş.
‘Sanatın Sözleri’ sergisinde yer alan sanatçılar çalışmalarının, “sözler” ile, yeni bir entelektüel perspektife etkin bir şekilde taşınabileceğini net olarak gösteriyor.

Açılış Tarihi: 05 Ocak Çarşamba Saat 17.00
Sergi Tarihi: 03 Ocak - 01 Şubat 2005

Adres: Arnavutköy 1. Cad. No.62
34345 İstanbul 0212 263 56 23
www.artsumer.com

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/artsumer-modern-sanat-galerisi-aciliyor_22041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!