Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aydın Boysan ve Serkan Anılır'ın Gözünden Geleceğin Kentleri

Yapı-Endüstri Merkezi, 12 Nisan 2005 Salı günü ünlü mimar ve yazar Aydın Boysan ile genç bilim adamı Serkan Anılır’ın ‘Kentlerin Evrimi ve Geleceğin Kentleri’ konusu üzerine gerçekleştirecekleri keyifli bir sohbete ev sahipliği yapacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

Aydın Boysan ve Serkan Anılır'ın Gözünden Geleceğin Kentleri
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Nisan 2005 18:30
BİTİŞ TARİHİ: 12 Nisan 2005
+ Ajandama Ekle

apı-Endüstri Merkezi, 12 Nisan 2005 Salı günü ünlü mimar ve yazar Aydın Boysan ile genç bilim adamı Serkan Anılır’ın ‘Kentlerin Evrimi ve Geleceğin Kentleri’ konusu üzerine gerçekleştirecekleri keyifli bir sohbete ev sahipliği yapacak.

Ünlü mimar ve yazar Aydın Boysan, “Yıl:2046, Uzay Anıları” kitabında kurguladığı evren kavramını bütün boyutlarıyla, ilk Türk astronot adayı olarak eğitim gören ve aynı zamanda Japon Uzay Havacılık Dairesi (JAXA) grup lideri olan mimar Dr. Serkan Anılır ile keyifli bir sohbet eşliğinde tartışacak.

Mimarlık çalışmaları ile olduğu kadar renkli kişiliğiyle de beğeni toplayan Aydın Boysan, bugüne kadar gezdiği bütün kentlerdeki gözlemlerini ve izlenimlerini, bir mimar bakış açısıyla gezi yazıları şekline dönüştüren ve okuyucuları ile paylaşan fırsatı yaratan ender yazarlardan biri olma özelliğini gösteriyor. Aydın Boysan’ın ilk Türk astronot adayı ve mimar Dr. Serkan Anılır ile gerçekleştireceği ‘Kentlerin Evrimi ve Geleceğin Kentleri’ konulu sohbet, kentlerin geçmişi ile ilgili bilgi vererek aynı zamanda geleceğe dönük olarak kentlerin yaşam seyri ve portrelerini de çizecek. Sohbet aynı zamanda dinleyicilere, yaşadıkları ve gördükleri kentlerin tarihsel ve mimari dokularına farklı bir bakış açısı ile bakma özelliğini de kazandıracak.

Yapı-Endüstri Merkezi ileriki günlerde de düzenleyeceği, dünyaca ünlü mimarları biraraya getiren konferanslar, seminerler ve sohbet toplantıları ile mimarlık gündemine katkıda bulunmaya devam edecek.


Tarih :12 Nisan 2005 Salı
Saat :18:30
Yer : Yapı-Endüstri Merkezi / Çok Amaçlı Salon

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/aydin-boysan-ve-serkan-anilirin-gozunden-gelecegin-kentleri_25332.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!