Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ayşe Birsel, Yunus Aran Konferanslar Dizisinde

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Bölümü'nün, Mimar Yunus Aran anısına düzenlediği Yunus Aran Konferanslar Dizisi'nin bu seferki konuşmacısı Ayşe Birsel, 'Bu fincanı tasarlayan birisi olduğunu biliyor musun? ve başka tasarım hikayeleri...' başlığıyla bir sunum yapacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

Ayşe Birsel, Yunus Aran Konferanslar Dizisinde
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 29 Nisan 2008 14:30
YER: MSGSÜ Oditoryumu, Fındıklı, İstanbul
DÜZENLEYEN: MSGSÜ Mİmarlık Fakültesi
+ Ajandama Ekle

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Mimarlık Bölümü tarafından, Mimar Yunus Aran anısına düzenlenen Yunus Aran Konferanslar Dizisi’nin bu seferki konuşmacısı Tasarımcı Ayşe Birsel. Birsel, MSGSÜ Oditoryumu’nda 'Bu fincanı tasarlayan birisi olduğunu biliyor musun? ve başka tasarım hikayeleri...' başlıklı bir sunum yapacak.

Ayşe Birsel
İzmir'de yetişmiş olan Ayşe Birsel ODTU Tasarım Bölümü’ndan mezun olduktan sonra, Fulbright Bursu ile New York Pratt Institute’da master yaptı. Amerika Ulusal Tasarım Ödülü’nün (National Design Awards) finalisti olan Birsel, Brooklyn Müzesi 2001 yılında kendisini Yılın Genç Tasarımcısı ödülüne lâyık görüldü. Rhode Island Tasarım Okulu ise Birsel’e 2008 yılında mobilya tasarımı dalında Athena Ödülü verdi. Birsel’in ürünleri Museum of Modern Art ve Cooper Hewitt Ulusal Tasarım Müzeleri kolesiyonlarında yer alıyor. IDEA Altın ödülü ve ID dergisi En İyi Tasarım ödülü de dahil olmak üzere birçok ödülün sahibi olan Ayse Birsel, 2002 yılında Fransız araba üreticisi Renault’un tasarımcısı Bibi Seck ile Birsel + Seck ortaklığını kurdu. HalenHerman Miller, Hewlett Packard, Target, HBF, Merati ve Toyota için ürün tasarımı yapıyorlar.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ayse-birsel-yunus-aran-konferanslar-dizisinde_61166.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!