Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BIM Çalışma Metoduna Geçiş ve ALLPLAN 2016

FGA Mimarlık tarafından düzenlenen seminerde, OPEN BIM platformunun bir parçası, bir BIM ve CAD yazılımı olarak Nemetschek Allplan'ın, tasarım ve uygulama aşamasındaki tüm süreçlerde, verimliliğin artırılması, hataların düşürülmesi, metrajlarda şeffaflık sağlanması gibi tüm alanlarda mimarlara olan katkısı anlatılacak.

yapı.com.tr

Eğitimler

BIM Çalışma Metoduna Geçiş ve ALLPLAN 2016
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 16 Aralık 2015
YER: Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Karaköy
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

FGA Mimarlık

DİĞER BİLGİLER:

A: Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Kemankeş Cad. No. 31, Karaköy, Beyoğlu
Kayıt için:
T: (212) 251 49 00 / 112
E: iletisim@mimarist.org
 

+ Ajandama Ekle

Mimar Fatih Gündoğdu'nun vereceği seminer, 16 Aralık Çarşamba günü 18:30 - 20:00 saatleri arasında Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Karaköy binasında gerçekleşecek.

Program hakkında:

Yapı Bilgi Modellemesi (BIM), inşaat ile ilgili tüm süreçleri de kapsayacak şekilde, ancak özellikle mimari projelendirme aşamasında sektörün standartlarını yeniden tanımlamakta ve çalışma yöntemlerini şekillendirmektedir.

OPEN BIM platformunun bir parçası, bir BIM ve CAD yazılımı olarak Allplan, mimarlara tüm süreçlerde verimliliğin arttırılması, hataların düşürülmesi, metrajlarda şeffaflık sağlanması gibi tüm alanlarda yardımcı olur.

Hem obje tabanlı çalışan, kolon, kiriş, döşeme, duvar, boşluk gibi parametrik 3 boyutlu elemanlarla, hem komple bir 2 boyut çizim aracı olarak, hem de yeni versiyonuyla gelen ve bütünleşik Cinema 4D render motoru gibi özellikleri ile Allplan 2016, ideal BIM çalışma ortamını, tek başına veya ekip olarak çalışan mimari ofisler için sağlar.

Gelişmiş metraj özellikleri, yapıda kullanılan tüm unsurların, gerektiğinde çizilmesine bile gerek kalmaksızın, kullanıcı tarafından şekillendirilebilen raporlarla dokümante edilebilmesini sağlarken, 2016 versiyonu ile birlikte gelen Siemens'in Parasolid Modelleme teknolojisi, en zorlu 3 boyutlu formların bile kolay kontrol edilebilen basit parametrelerle oluşturulabilmelerine olanak tanır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/bim-calisma-metoduna-gecis-ve-allplan-2016_139774.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!