Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

'Yaşasın Mimari' NTV'de

"Bir Kentte Dolaşmak"

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği'nin (İSMD) yürüttüğü ve Avrupa Birliği’nce desteklenen FOLIA 'Fragments of Living in Architecture' projesi kapsamında gerçekleştirilen 'Yaşasın Mimarlık' adlı 13 bölümlük mimarlık belgeselinin üçüncü bölümü 5 Eylül’de ekrana gelecek. “Bir Kentte Dolaşmak” başlıklı bölümün konuğu Sükrü Kocagöz.

yapi.com.tr

Diğer

"Bir Kentte Dolaşmak"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 5 Eylül 2009 10:30
YER: NTV
+ Ajandama Ekle

A href="http://www.ismd.org.tr" target=_blank>İstanbul Serbest Mimarlar Derneği'nin (İSMD) yürüttüğü ve Avrupa Birliği’nce desteklenen  FOLIA 'Fragments of Living in Architecture'  projesi kapsamında gerçekleştirilen 'Yaşasın Mimarlık' adlı 13 bölümlük mimarlık belgeselinin üçüncü bölümü 5 Eylül’de ekrana gelecek. “Bir Kentte Dolaşmak” başlıklı bölümün konuğu Sükrü Kocagöz.

Belgesel, her gün içinde yasadığımız evlere, ofislere, girip çıktığımız lokantalara, alışveriş merkezlerine, mimarlıkla ilgilenen herkesin yanısıra, yasadığı yerlere, şehirlere bu kez mimarların gözünden bakıyor. Mimarlığın hayatımızdaki önemini vurguluyor.

'Yaşasın Mimari' belgeselinin NTV'de gösterilen bölümlerine ve çekim fotoğraflarına www.folia.org.tr sitesinden ulaşılabilecek. 13 bölümlük belgesel, NTV'de yayınlandıktan sonra Türkiye genelindeki tüm mimarlık fakültelerine, üniversitelere, yerel yönetimlere ulaştırılacak.  FOLİA projesi kapsamındaki bu çalışmayı, Çanakkale Seramik & Kalebodur ve Efektif Gayrimenkul destekliyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/bir-kentte-dolasmak_72091.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!