Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Büyükşehir Nasıl Yönetilir?

İçişleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği’nin ortaklığında düzenlenen “25. Yılında Türkiye’de Büyükşehir Yönetimi Ulusal Kongresi” 12-13 Haziran tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Etkinlikte, 'Büyükşehir Nasıl Yönetilir?' sorusuna, büyükşehir belediye başkanları ve konusunda uzman akademisyenler tarafından cevap

yapi.com.tr

Toplantılar

Büyükşehir Nasıl Yönetilir?
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Haziran 2010 09:00
BİTİŞ TARİHİ: 13 Haziran 2010 18:00
YER: Türkiye Belediyeler Birliği Toplantı Salonu, Tunus Cad. No: 12, Kavaklıdere / Ankara
DÜZENLEYEN: İçişleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği
+ Ajandama Ekle

“25. Yılında Türkiye’de Büyükşehir Yönetimi Ulusal Kongresi”, 12-13 Haziran tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Etkinlikte, 'Büyükşehir Nasıl Yönetilir?' sorusuna, büyükşehir belediye başkanları ve konusunda uzman akademisyenler tarafından cevap verilecek.

İçişleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Marmara Belediyeler Birliği’nin (MBB) işbirliğinde, TBB Hizmet Binası'nda düzenlenecek olan kongrede, 1984’ten bu yana Türkiye’de uygulanmakta olan büyükşehir belediye sistemi masaya yatırılacak. Kongrenin ilk gününde İçişleri Bakanı Prof. Dr. Beşir Atalay ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın konuşmalarının ardından, 'Türkiye’de Büyükşehir Yönetim Sistemi' ile 'Büyükşehirlerde Ulaşım Yönetim Sistemi' oturumları yapılacak. İkinci gün ise, 'Büyükşehir Mali Yönetimi' ve 'Toplu Konut, Kentsel Altyapı ve Planlama Sorunu' oturumları gerçekleştirilecek ve son olarak, 'Dünyada Büyükşehir Yönetimleri' konusunda çeşitli örneklemeler sunulacak.

Etkinliğe, İçişleri Bakanı Prof. Dr. Beşir Atalay ve Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bilal Eryılmaz’ın yanısıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in de aralarında bulunduğu birçok yerel yöneticiyle, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Prof. Dr. Ali Türel, Prof. Dr. İbrahim Baz ve Prof. Dr. Zerrin Toprak Karaman gibi akademisyenler de katılacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/buyuksehir-nasil-yonetilir_80231.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!